horoskopski znaci zajedno na poslu

Horoskopski znaci zajedno na poslu: Osobine pojedinih znakova utiču na njihov odnos prema poslu i kolegama na radnom mestu. U nastavku pročitajte zabavan opis 12 horoskopskih znakova na poslu i proverite ima li u njemu istine

Devica stiže na posao pola sata ranije kako bi otvorila sve prozore i “proluftirala” kancelariju. Zatim pere prljave šolje koje Lav namerno svaki dan ostavlja pored sudopere u čajnoj kuhinji jer zna da će ona to uraditi umesto njega.

Ubrzo dolazi Blizanac, spreman za nove radne izazove i četvrtu jutarnju šoljicu kafe. Vaga još nije ni upalila kompjuter, a već okolo prenosi trač koji je juče načula u WC-u. Za to vreme Vodolija spava na radnom stolu.

Ljutiti Rak trči u ljudske resurse kako bi se požalio na tvrdoglavog Ovna koji opet glasno sluša muziku i ne obazire se na molbe drugih da se malo stiša.

Strelac se zabio u zid dok je pogledom pratio zadnjicu Ribe koja se nagnula kako bi s poda podigla dokumente koji su joj ispali. Ona je to doživela kao simpatičan znak sudbine i odmah se malo zaljubila u njega.

Bik krišom igra igricu na kompjuteru dok Škorpija sluša bukvicu od nadređenog o posledicama flertovanja na radnom mestu.

Sve ih pažljivo posmatra šef Jarac i pravi listu ljudi kojima će uskoro dati otkaz.

zadovoljna.hr

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.