Šaljivi horoskop

HOROSKOPSKI ZNACI ZAJEDNO NA POSLU: Vodolija spava na radnom stolu, Škorpiju kritkuju zbog flerta sa kolegom a Jarac pravi listu kome da da otkaz

Horoskopski znaci zajedno na poslu: Osobine pojedinih znakova utiču na njihov odnos prema poslu i kolegama na radnom mestu. U nastavku pročitajte zabavan opis 12 horoskopskih znakova na poslu i proverite ima li u njemu istine

Devica stiže na posao pola sata ranije kako bi otvorila sve prozore i “proluftirala” kancelariju. Zatim pere prljave šolje koje Lav namerno svaki dan ostavlja pored sudopere u čajnoj kuhinji jer zna da će ona to uraditi umesto njega.

Ubrzo dolazi Blizanac, spreman za nove radne izazove i četvrtu jutarnju šoljicu kafe. Vaga još nije ni upalila kompjuter, a već okolo prenosi trač koji je juče načula u WC-u. Za to vreme Vodolija spava na radnom stolu.

Ljutiti Rak trči u ljudske resurse kako bi se požalio na tvrdoglavog Ovna koji opet glasno sluša muziku i ne obazire se na molbe drugih da se malo stiša.

Strelac se zabio u zid dok je pogledom pratio zadnjicu Ribe koja se nagnula kako bi s poda podigla dokumente koji su joj ispali. Ona je to doživela kao simpatičan znak sudbine i odmah se malo zaljubila u njega.

Bik krišom igra igricu na kompjuteru dok Škorpija sluša bukvicu od nadređenog o posledicama flertovanja na radnom mestu.

Sve ih pažljivo posmatra šef Jarac i pravi listu ljudi kojima će uskoro dati otkaz.

♡ ♥💕 Jedan lajk nama puno znači ♡ ♥💕

zadovoljna.hr

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.