Home ASTRO Nedeljne astro prognoze od 12. do 19. decembra 2016: Konačno imate mogućnost...

Nedeljne astro prognoze od 12. do 19. decembra 2016: Konačno imate mogućnost da svojim potezima promenite budućnost

120
0
Dnevni horoskop za 11. mart 2018. Merkur kvadrat Saturn, Mars trigon Uran i Sunce sekstil Pluton. Merkur je prešao u Ovna, ulazi u problematičan kvadrat sa Saturnom u Jarcu! Čeka nas težak ili čak opasan dan...
Dnevni horoskop za 11. mart 2018

Nedeljne astro prognoze od 12. do 19. decembra 2016: Nedelja slobode i uzbudljivih početaka! Evo šta vam donosi trigon Sunca i Urana!

Konačno sedmica u kojoj možete sami da napravite svoje izbore. Ukoliko su vam prethodni dani nametnuli puno obaveza, a vi uprkos svemu davali sve od sebe da ih završite u zakazanom roku, sada se možete opustiti i konačno uživati u danima pred vama, piše Profesionalna astrologija. Od aspekata ove nedelje samo će Sunce napraviti jak trigon sa Uranom i dati vam punu slobodu i svest da svoje puteve i događaje koje želite da se dogode, sami birate. Prepodnevni časovi u ponedeljak (12. 12. 2016) možda i neće izgledati idealno jer će Mesec iz znaka Bika praviti kvadrat sa Marsom, pa se može dogoditi da vas neko razljuti i uznemiri. Ali to je prolazno, pa ne dozvolite da vam neki nestrpljivi vozač ili nervozna prodavačica pokvare raspoloženje. Uostalom, i sami birate hoćete li ući u dalju raspravu i dopustiti da to utiče na vas ili ćete zaobići takve ljude. Vaše je pravo da birate one sa kojima ćete se družiti i kome ćete se javiti ili ne. Ništa nije uslovljeno, ništa ne morate, nemojte se držati onih starih pravila vaših roditelja da se nešto mora, da je to red. Jedino i osnovno pravilo je vaš osećaj i ono što vas ispunjava ili ne ispunjava. horoskop Od podneva je atmosfera sasvim drugačija, pa će vam veseli Blizanci (Mesec u Blizancima) ispuniti dan radošću i vedrim raspoloženjem. Aspekt koji se dešava prvog dana sedmice mnoge će otvoriti za upuštanje u nešto potpuno novo, pa će se osmeliti da to i pokažu. Ovo nisu obične stvari i ovde vam se nudi mogućnost da nekim odlukama ili potezima promenite budućnost. Ukoliko imate neki dogovor, poslovni sastanak ili morate doneti neku važnu odluku i potpisati dokument ili ugovor, ponedeljak je dan za to, posebno nakon Mesečevog ulaska u znak Blizanaca, što je posle podneva. Tada vam se nudi promena koja vas vodi ka napred u svet pun mogućnosti za napredak, pun iznenađenja i nade za ostvarenje planova i želja. Ako nešto započnete toga dana, ta će vas akcija odvesti u jednom potpuno novom pravcu, bilo da ima neke veze sa inostranstvom i putovanjima, bilo da su to neke mogućnosti za dalje usavršavanje i obrazovanje. Sve će to voditi u jednu bolju i obećavajuću budućnost. horoskop Utorak (13. 12. 2016) je jednako važan i dobar, pa ukoliko ne uspete da neke stvari uradite prvog dana, ostavite ih za utorak koji će biti vrlo obećavajuć. U sredu (14. 12. 2016) se Mesec polako približava znaku Raka, tako da ćete biti senzitivniji i osetljiviji. Mesec će biti u opoziciji sa Suncem, što može da izazove emotivnu disharmoniju. Često ovo daje konflikt sa suprotnim polom, pa pokušajte da izbegnete sve konfliktne situacije jer je velika verovatnoća da budete povređeni.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.