Home Šaljivi horoskop HOROSKOP: Zvezde otkrivaju da li ste narkoman, seksualni ovisnik ili kockar?

HOROSKOP: Zvezde otkrivaju da li ste narkoman, seksualni ovisnik ili kockar?

644
0
Blizanci imaju posla, Lav zarađuje, Devica umorna, Vaga finansijski stabilna, Škorpija ide preko, Strelac pun tenzije, Jarac rasterećen, Vodolija zaljubljena

Kroz život nas svašta dovodi u iskušenje i od svačega možemo da zavisimo. I na to, kao i na apsolutno sve, utiču zvezde. Pročitajte na šta je vaš horoskopski znak “slab” i šta vas muči.

OVAN

je individualac koji naglo donosi odluke, pušenje i alkohol predstavljaju veliko iskušenje i opasnost. Kada Ovan postane zavistan od nečega teško će to prestati. Ovnovi smatraju da alkohol ili tablete ublažavaju stres.

BIK

je vrlo stabilan znak, ali ne toliko samosvestan kad je u pitanju preterana konzumacija hrane i pića. Uživa u svim senzualnim zadovoljstvima, a seksualne frustracije ga teraju da jede i bude destruktivan. Bikovi često imaju problema s težinom, a neki i sa opsesijom gledanja televizije.

BLIZANCI

Skloni su pušenju. Zavisnici su od adrenalina, obožavaju uzbuđenje koje pružaju seksualni odnosi, ali im ljubavnici brzo dosade. Vrlo su kreativni i mogu da postanu zavisnici od posla. HOROSKOP: Evo kako da smuvaš bilo koji znak Zodijaka. Možeš osvojiti bilo koga ako znaš ovu mudrost!     …nastavak na sledećoj stranici…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.