Home ASTRO MUŠKARCI ZA I PROTIV MONOGAMIJE: Ko je veran ženi a ko zaskače...

MUŠKARCI ZA I PROTIV MONOGAMIJE: Ko je veran ženi a ko zaskače sve što ide na 2 noge

873
0

Da li je monogamija misaona imenica ili postoje i oni koji ne podležu iskušenjima bez obzira na sve?

Švaleracije ima otkad je sveta i veka, a kažu da je u današnje vreme zastupljenija nego ikad. Varaju i žene i muškarci, mada se za njih tradicionalno vezuje pojam nevere. Otkrijte koji su to znakovi koji se ponašaju u skladu sa onim ”Ako sam zauzet nisam oduzet ”, a ko ne bi prevario svoju lepšu polovinu sve da ga puškom teraju.

OVAN

Muškarac Ovan na svoju suprugu gleda kao na ženu za koju je vezan zakonom i eventualno majku svoje dece. I tu se priča završava, jer je njemu seks bitniji od svakog zakona. Njegove vanbračne avanture su najčešće zasnovane na telesnom nivou jer emocije pokušava da stopira u startu. Ipak, nije ni on imun da se zaljubi u svoju ljubavnicu pa ta pararelna priča kod Ovna može da potraje mesecima, nekad čak i godinama.

BIK

Muškarci rođeni u ovom znaku od svoje lepše polovine zahtevaju apsolutnu predanost i vernost ali oni ne uzvraćaju uvek istom merom. On je više lik za flert koji će se nabacivati drugim ženama iz čiste zabave nego što zaista hoće da bude neveran, ali ako mu se ukaže primamljiva prilika neće joj se baš lako odupreti. Međutim, on će se maksimalno potruditi da za to njegova supruga nikada ne sazna, jer njemu treba baš jak argument da bi ugrozio svoj brak. najveći zavodnici zodijaka

BLIZANCI

Pripadnik ovog znaka je od onih muškaraca koji će svojoj ženi, čak i kada ga uhvati na gomili sa drugom, reći: ”Ali draga, nije to baš kao što tebi izgleda”. On nema nameru da gradi švalersku reputaciju ali čim mu se ukaže prilika da se malo omrsi van braka on je ne odbija. Uopšte ga nije lako provaliti jer može da deluje kao savršen muž čak i kad ima više od jedne ljubavnice.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.