Home ASTRO Otkrijte ko je neodoljivi optimista avanturističkog duha u Zodijaku

Otkrijte ko je neodoljivi optimista avanturističkog duha u Zodijaku

628
0
Dnevni horoskop za 30. avgust 2017
Dnevni horoskop za 30. avgust 2017

Duboko emotivan znak, uvek strastven do kraja i prepun iznenađenja. Važi za jedan od horoskopskih znaka sa najzanimljivijim mentalnim sklopom i svojom ličnošću prosto opija suprotni pol

Njegov vladalac je Jupiter, a svojom slobodoumnošću ume da zapali i najzatvorenija srca. Vatreni znak čija je vladavina odnedavno počela. Pogodili ste, reč je o Strelcu, a evo po čemu je on toliko specifičan u odnosu na ostale znake, naročito kada se radi o emotivnim odnosima.

Nedoslednost ponekad ne mora da bude mana

Strelac se prema svojim interesovanjima ponaša kao dete prema novoj igrački – par dana je naprosto fasciniran npr. hiromantijom i svo svoje vreme i energiju koristi ne bi li što više saznao o njoj dok će već naredne nedelje da upiše kurs kuvanja jer mu je gledanje u dlan nešto što ga je zanimalo u prošlom životu. U Strelcu kao da čuči nekoliko višeslojnih ličnosti i nikad ne znate kad će koja da se pojavi. Ako ništa drugo, sa njima vam ne može biti dosadno jer uvek imate nešto zanimljivo da naučite od njih.

Od njegovih šala bole vas i vilica i stomak

Neverovatno je duhovit i uvek spreman da odvali neku foru. Pun je poluinternih pošalica i poseduje, po nekima, prilično uvrnut smisao za humor. Međutim, kada ukapirate šta se krije iza tih njegovih ozbiljno izgovorenih rečenica teraće te ga da svaki čas izvaljuje što više fazona i više nećete moći da zamislite život bez njegovog kreveljenja.

Nisu na dugme i ne menjaju planove u zadnji čas

Rođeni u znaku Strelca prilično su nefleksibilni. Ako mu se javite da odete na kafu 15 minuta pre nego da on krene kući s posla zaboravite na to. On će otići domu svome i istinski uživati u sopstvenom društvu. On jasno stavlja do znanja da nije na dugme i da od njega ne očekujete da gde vi okom, a on skokom. Vrlo je nezavisan tako da mu bolje ne tražite da se upravlja prema vašem rasporedu.

Filozof sa dubokoumnim pitanjima

Strelac ne voli da mlati praznu slamu niti da ćaska kakvo je vreme danas ili gde možete da kupite jabuke na popustu. Njemu je bitnije da dokuči šta je smisao života, da otkrije koji su vam najdublji strahovi i šta najčešće sanjate pa možete doživeti omanji šok kada krene da vas secka sa takvim pitanjima na prvom sastanku. On ima svoje mantre, voli da meditira i da je u stalnom kontaktu sa svojom duhovnom stranom ličnosti.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.