Home Šaljivi horoskop Horoskop otkriva: KAKVI STE U MLADOSTI, A KAKVI U STAROSTI!

Horoskop otkriva: KAKVI STE U MLADOSTI, A KAKVI U STAROSTI!

2654
0
Dnevni horoskop za 5. juni 2017

Osobine tipične za neki astrološki znak u mladosti, ponekada se mogu pretvoriti u svoju suprotnost “pod stare dane”. Predstavljamo vam analizu osoba, u skladu sa horoskopom, od rane mladosti do starosti.

OVAN 21. 3 – 20. 4.

U mladosti: Mladi Ovan roditeljima ne da mira. Ovo su deca puna života i uvek u akciji. Spremni su na sve vrste vratolomija. Zanima ih sve, ali najviše sam život. Neće čekati da se upuste u ono što ih privlači, pa je bolje da prema njima budete maksimalno otvoreni. Mogu naglo ući u brak ili ga večno izbegavati. Po prirodi su individualci i uvek će svojoj ženi ili mužu pripremati različita iznenađenja i uzbuđenja. S njima je život dinamičan i nikad dosadan, piše zena.blic.rs Starost: Mogu da nastave brzim ritmom, ako im zdravlje dozvoli. Teško da mogu da vode miran život i ako im nedostaje aktivnosti ili uzbuđenja, mogu da postanu pravi gnjavatori. Ako mogu, do poslednjeg trenutka života baviće se sportom.

BIK 21. 4 – 21. 5.

U mladosti: Deca Bikovi su mazna i komotna. Slabi su na slatkiše. Znaju da se dodvore i da osvajaju šarmom. Ako žive u blagostanju, srećna su. Ako žive u siromaštvu, njihovo detinjstvo biće zapamćeno kao posebno mučan period. Brak sklapaju uglavnom iz ljubavi ili zbog materijalnih interesa. Novac im je važan kao i voljena osoba. Izbegavaće brak s osobom slabijeg materijalnog stanja. Vole da uživaju u životu.   Starost: Ako su se obogatili tokom života, starost će provesti uživajući u njemu. Ne vole da dele po svaku cenu. Ukoliko ostare u oskudici, mogu da postanu puni gorčine i nezadovoljstva. horoskop-astrologija-astrosudbina-astro - (1)

BLIZANCI 21.5 – 21. 6.

U mladosti: Pokret i kontakt je ono što decu Blizance čini srećnim. Ova deca moraju da budu u stalnom kretanju da bi potvrdila svoj identitet. Komuniciraju s lakoćom i zato im je važno društvo. Kad progovore, obično ne zatvaraju usta. Ako se vezuju, osoba s kojom jesu mora da bude svesna da im je važan društveni život. Putovanja i kretanja među ljudima nešto je što ih obogaćuje i čini srećnim. Starost: Pod stare dane važno im je da zadrže kontakte ili da obnove stare, kako bi imali s kim da razgovaraju. Ukoliko su usamljeni, jako su nesrećni. Ako je njihov partner društven, starost s njima može biti vrlo zabavna i ispunjena raznim iskustvima, bilo kroz putovanja, razne društvene aktivnosti ili one intelektualnog karaktera.

RAK 22. 6 – 22. 7.

U mladosti: Ovo introvertirano i osećajno dete neretko zabrine svoje roditelje. S njim treba biti pažljiv i nežan, ali ne da ga držite pod staklenim zvonom. U svet odraslih ga treba uvoditi postepeno. Potreba za povlačenjem u svet snova i mašte je dobra, ali ako to rardi prečesto ohrabrite ga za neke otvorenije aktivnosti. U brak ulaze s istinskom potrebom da osnuju porodicu. Povremena labilnost nastupiće zbog subjektivne promene raspoloženja, a u dubini duše oni imaju zacrtan jasan cilj. Starost: Ako izgrade stabilan dom i porodicu, provešće prijatnu starost ispunjenu mnogobrojnim porodičnim okupljanjem najbližih. Ako ostanu sami, postaće tužni i melanholični. Ovi ljudi sve zapamte, pa neretko žive u prošlosti.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.