Dame, pogledajte kakav je vaš muškarac, šta najviše voli, šta ne, šta traži a šta daje za uzvrat…. i šta to astrologija savetuje kada je u pitanju osvajanje muškaraca

O V A N

Brak je u suprotnosti sa Ovnovom željom za nezavisnoću, jer njegova njegova filozofija često naglašava samo jednu reč: sloboda. Uzbuđuje ga avantura.

On voli i nestaje. On želi ženu i neumoran je u potrazi za srećom, a to uključuje nova mesta i – nove žene. Ume da bude vrlo sebičan. On je Don Žuan i to će prvi priznati. Može da bude i vuk usamljenik, prenosi besnopile.rs

Muškarac u ovom znaku uvek naglašava kako s njim nije lako živeti. Zbog Marsa poseduje jak seksualni nagon i nije siguran da će biti zadovoljan samo sa jednom ženom. Potrebna mu je žena koja će ga obožavati, ali koja će umeti da mu se suprostavi i koja ce mu pomoći da se emocionalno i duhovno razvije. Ako želite baš ovog muškarca, uverite ga da ste prekrasni, mudri, uzbudljivi, uvek drugačiji… Onda ga ostavite i držite ga neko vreme na distanci… Pustite ga da čezne za vama, a onda mu poklonite sebe.

najgori ljubavnik zodijaka

B I K

Bik ulazi u brak pre ostalih znakova Zodijaka. Ne postavlja se pitanje da li će se, nego s kim će se oženiti. Nije agresivan sa ženama i kad jednom odluči da je jedna žena idealna za njega, apsolutno će se za nju vezati. Ipak, brak može da odloži na nekoliko godina, tokom kojih će uvećavati svoj račun u banci.

Za to vreme njegove emocije neće oslabiti, jer zamisao o “vlasništvu” nad suprugom /VEOMA je posesivan/ koja zavisi od njega, stvara u njemu specifične osećaje. Potrebna mu je žena koja će ga zabaviti, i koja će znati da ga čeka. Emotivan je i želi da bude voljen, mažen i pažen.

Budite lepi, zavodljivi, doterani maksimalno, jer on je vrhunski esteta i veoma je čulan, pa će u suprotnom njegove oči i čula potražiti ugodniji prizor. I ono najvažnije! Proučite sve kuvare sveta, naučite neobične i obične recepte i naravno primenite ih u praksi… jer on je veliki gurman… Budite uvereni da vam neće odoleti i ono najvažnije, neće vas nikad ostaviti!

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.