Home Ljubavni horoskop Horoskop otkriva: KOLIKO STE STRASTVENI? – Ovan tretira žene kao plen, Blizanac...

Horoskop otkriva: KOLIKO STE STRASTVENI? – Ovan tretira žene kao plen, Blizanac voli trojku, a Jarac je opsednut lošim devojkama…

11592
0

Horoskopski znak vam otkriva kakvi ste u seksu i ljubavi. Lav zapoveda, izrazito je sebičan, ali u kerevetu ekstremno lenj, dok je Strelac slobodan i voli seks pred publikom. Bikovi traže partnera sa kojim neće izlaziti iz spavaće sobe, Rak je užasno ljubomoran i destruktivan, Vage se teško opuštaju, a Jarčevi su prikriveni seksualni zavisnici… Pročitajte šta vašem znaku poručuju zvezde. Koliko ste strastveni?

OVAN

KOLIKO STE STRASTVENI
Image courtesy of imagerymajestic at FreeDigitalPhotos.net
ON: Muskarac rođen u znaku Ovna veliki je osvajač žena. Za njega je praistorijska podela na muškarce i žene i dalje na snazi. Tretira ih kao plen, kao slabiji pol i upravo zato ga žene vole. Ako se devojka povuče i ne reaguje na njegovo udvaranje zbog nedovoljnog iskustva i loših ranijih situacija, on će to protumačiti kao provokaciju i videti u njoj veštu zavodnicu, sa kojom može imati nezaboravan seks.
  • Erogene zone: glava, uši, polni organ
  • Imajte na umu: ne zna šta je predigra
  • Idealan seks: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…
ONA: Žena Ovan spada u red najvatrenijih. Njen libido je žestok i jak, što dolazi do izražaja već u prvom kontaktu gde ostavlja utisak osobe koja zna šta hoće. Nedvosmisleno zove na seks ako joj je do toga, a kada nije – odbije bez problema. Muškarci je obožavaju jer je vatrena, voli seks, dinamična je, ali joj ne veruju, jer je često okružena muškim svetom.
  • Erogene zone: usne i oči
  • Imajte na umu: Posle nje mogu ostati podlivi, modrice, tragovi noktiju
  • Idealan seks: posle žestoke I bučne svadje

…nastavak na sledećoj stranici…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.