Nedeljni horoskop

Njih očekuje sedmica harmonije i uspeha: Ova 3 horoskopska znaka velika sreća od 11. do 17. maja 2020. godine

Ova 20. po redu nedelja u 2020. godini biće naklonjena pripadnicima tri horoskopska znaka!

Za ova tri znaka, zvezde ukazuju nedelju sreće, harmonije i uspeha, piše Lepa&Srećna.

BIK

Ovo je vreme njihovog rođendana i uprkos svim okolnostima mogu da računaju na veoma lepu atmosferu. Naročito od srede kada će njihvim životom zavladati harmoija i sigurnost, a samim tim porašće im samopouzdanje. Stres ili hektika? Uopšte ih neće biti tokom ove nedelje, pre svege jer će Bikovi biti odlično organizovani. Mars će vas motivisati da se bavite sportom, a kretanje na svežem vazduhu će vam prijati. Ove nedelje ćete takođe odlično spavati.

RAK

Rakovi mogu da računaju na obilje erotskih trenutaka ove nedelje. Zračiće i tačno će znati kako mogu da dobiju ono što žele. Ova nedelja bi Rakovima mogla da donese i poslovne izazove jer Mars i Uran donose ideje bez granica i felksibilnost. Čaki kada nema nekog posebno očiglednog izazova, sami ćete doći na ideje i iskoristiti ih za sopstvene svrhe. Mali savet: Neptun donosi vodu na vašu vodenicu energije ove nedelje pa bi bilo odlično da šetate uz reku, more ili jezero.

💕 Jedan lajk puno znači 💕

VAGA

Ova nedelja Vagama donosi mnogo sreće i harmonije, kao i nežnosti, leptiriće u stomaku, razumevanje i ljubav. Zvezde su vam izuzetno naklonjene. Verujte u sebe i svoje ideje, jer Mars će vam naročito do srede slati ekstra porcije energije, a Venera će se pobrinuti da budete harizmatični. Generalno možete se opustiti jer ćete osećati unutrašnju stabilnost.

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.