Home Nedeljni horoskop NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP OD 2. DO 9. JULA 2017: Nepredvidiv period za...

NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP OD 2. DO 9. JULA 2017: Nepredvidiv period za Raka, Jarac na pragu ozbiljne veze, ubrzan razvoj događaja kod Bika

103
0
Nedeljni ljubavni horoskop od 2. do 9. jula 2017

Nedeljni ljubavni horoskop od 2. do 9. jula 2017: Ova sedmica će, sudeći po prognozama astrologa, biti prilično burna kada su emocije u pitanju. Biće tu rasprava, razmimoilaženja, nerazumevanja, ali će se pojedincima i nasmešiti sreća pa će imati priliku da upoznaju prilično interesantnu osobu ili će dosadašnje prijateljstvo podići na viši nivo. Saznajte šta očekuje vaš znak, pišu Večernje novosti.

OVAN

Nedelja počinje Mesecom u rastu koji markira vaše polje partnerstva stvarajući uslove za otvoren razgovor o nekim nezgodnim temama. Oni u braku i dužim vezama ne treba da testiraju živce partneru, niti da preteruju u svojim zahtevima. Ključ odnosa je umerenost.

BIK

Spoj Marsa, vladara polja partnerstva i Merkura u vašem trećem polju ukazuje na niz nesporazuma i trzavica, neusaglašenih događanja. Sa druge strane, u neposrednoj okolini se nalazi osoba zbog koje možete promeniti planove u potpunosti. Kako se Mars i Venera nalaze u sekstilnim znacima Raka i Bika, može doći do ubrzanog razvoja događaja.

BLIZANCI

Venera je u dvanestom polju, ali vrlo moćna jer je u znaku sopstvenog domicila, Biku. Ovako postavljena, ukazuje na mogućnost emotivnog zbližavanja sa nekim ko vas dugo intrigira. To bi, međutim, moglo da vam zakomplikuje život, pogotovo ako ste u braku ili dugoj vezi.

RAK

Neki pripadnici znaka će biti razočarani situacijama i susretima od kojih su očekivali puno, dok će se drugi iznanada naći u situaciji da moraju da se opredele između dve mogućnosti. U svakom slučaju, pred vama je nepredvidiv i destruktivan period.
Nedeljni ljubavni horoskop od 2. do 9. jula 2017

LAV

Retrogradnost vladara sedmog polja kao i dobar aspekt Venere prema desetom polju ukazuju da su sva događanja vezana za karijeru a vrlo malo, ili nimalo za ljubav. Uspeh je održati stanje onakvim kakvo jeste i ne ulaziti u neke promene, jer će rezultat biti suprotan očekivanom.

DEVICA

Nerazumevanje sa partnerom i razumevanje sa prijateljima ne donose mnogo dobrobiti. Svako vuče na svoju stranu a da stvar bude gora, niko ne želi da popusti. Slobodni će shvatiti da neka osoba iz okoline već duže vreme pokušava da stvori priliku da prijateljski odnos pretvori u vezu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.