Horoskop po ciganskim kartama za jul 2017

Dnevni horoskop za 2. jul 2017: Nedelja pred nama, a Mars je u opoziciji sa Plutonom, a sam Mars je u Raku, retrogradni Pluton u Jarcu.

Mahom nam juli prolazi bez većih aspekata, ako izuzmemo inkonjunkciju Jupitera i Neptuna, ali izuzetna energija je od starta svom silinom nagrnula, uz energiju opozicije Marsa i Plutona!

Mars je u Raku, ta energija podmukla je posebno ako je u nekoj negativnoj energiji – aspektu! Retrogradni Pluton u Jarcu iz njega lako izvlači na površinu samo najgore, bezdušnost, surovost, potrebu za kažnjavanjem, psihičkim i fizičkim čak, pa pokušajte da se svom snagom opirete toj energiji, iako je teško zaista…

Ako ipak niste (natalno) tip gde bi ovaj aspekt mogao da deluje na vas, gledajte da u širokom luku zaobilazite ljude s pomenutim sklonostima, piše Današnji dnevni horoskop.

Ne odgovarajte na provokacije!

OVAN

POSAO

Budite spremni da pravilno odreagujete u svakom trenutku. Mala nepažnja može da ima ogromne posledice. Skoncentrišite se.

LJUBAV

Imate nerealnu sliku o osobi koja vam se dopada. Suočite se sa tim da ona nikada ne može da bude onakva kavom je zamisljate.

ZDRAVLJE

Nema promena.

BIK

POSAO

Promenom koja se desila ste jako nezadovoljni. Možete da pokažete ali i da dokažete da ste zaslužili bolju poziciju.

LJUBAV

Odnos sa voljenom osobom je hladan. Unesite promene u ljubavni život jer se problemi mogu zakomplikovati.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

Dnevni horoskop za 2. jul 2017

BLIZANCI

POSAO

Neko vas uporno sputava da pokažete svoj potencijal. Budite uporni pa možete konačno rešiti ovaj problem koji vas odavno muči.

LJUBAV

Ako ste nedavno završili neku vezu, mislite da ste samo vi nesrećni zbog prekida veze, ali i partner se isto tako oseća. Oboje ste tvrdoglavi. Ostali, uživajte u ljubavi.

ZDRAVLJE

Melanholija.

RAK

POSAO

Dobijate iznenadnu vest o novom poslovnom projektu. Ne premišljajte se, ovo će biti još jedan izazov za vas, koji ćete dobro odraditi.

LJUBAV

Slobodnjaci, slučajni susret sa osobom u znaku Vage ostaviće snažan utisak na vas. Možda je na pomolu nova ljubav.

ZDRAVLJE

Dobro.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.