NEDELJNI HOROSKOP ZA PODZNAKE: U narednim danima živećemo samo ljubav koja je dokazana konkretnim delima

Nedeljni horoskop za podznake: Nedelja pred nama u prvi plan staviće svaki vid emocije. Tamo gde smo sigurni, svesni i iskreni, neće biti problema i prepreka. Međutim, nevolja će biti tamo gde nismo igrali otvorenih dlanova, tamo gde nismo rekli sve što smo trebali i tamo gde nismo sledili osećaj. Tranzitna Venera u Biku biće u aspektu trigona sa Saturnom u Jarcu (egzaktno 7. aprila), i sa Marsom u Jarcu (egzaktno 11. aprila). Dok će obrazovati aspekt sekstila sa Neptunom u Ribama (egzaktno 12. aprila). U narednim danima živećemo samo ljubav koja je dokazana konkretnim delima. Sve ostalo kidamo od sebe, piše Astro portal.

Podznak Ovan

Posao će vam zadavati glavobolje, nesanicu i biće okidač za nekoliko stresnih situacija. Potrebna vam je pauza. I kutak mira. Međutim, neko od vas može očekivati povišicu ili prelazak na bolje radno mesto. Sve to biće propraćeno nervozom i strepnjom. Svoje planove držite u tajnosti. Nisu svi toliko dobronamerni, koliko biste vi želeli da budu.

Podznak Bik

Ukoliko ste na nekoj vrsti dijete, u narednim danima će vam biti jako teško da ostanete dosledni tome. Previše je poziva, izlazaka, proslava i susreta, da biste odoleli kremastom kolaču ili ukusnoj kafi. Želećete da živite potpuno svaki trenutak. I odbacićete bilo kakvu naznaku krivice. Neko planira zanimljivo putovanje. Očekuju vas lepe vesti od nekog prijatelja.

NEDELJNI HOROSKOP ZA PODZNAKE: U narednim danima živećemo samo ljubav koja je dokazana konkretnim delima

Podznak Blizanci

Zabrinuti ste za nekog prijatelja. Kao da osećate da je neko u opasnosti. Kao da ne odobravate nečiji izbor i nameru. A ne znate kako da sprečite tu osobu da ne čini takve korake. Pazite samo da, brigom za druge, ne previdite neke, potencijalno opasne, situacije u kojima ćete moći da se zateknete. Ćutite o tajnama. Neko vreba vašu slabost. Ne dozvolite im da vide da je teško.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.