Home Nedeljni horoskop NEDELJNI HOROSKOP ZA PODZNAKE: U narednim danima živećemo samo ljubav koja je...

NEDELJNI HOROSKOP ZA PODZNAKE: U narednim danima živećemo samo ljubav koja je dokazana konkretnim delima

87
0
NEDELJNI HOROSKOP ZA PODZNAKE: U narednim danima živećemo samo ljubav koja je dokazana konkretnim delima

Nedeljni horoskop za podznake: Nedelja pred nama u prvi plan staviće svaki vid emocije. Tamo gde smo sigurni, svesni i iskreni, neće biti problema i prepreka. Međutim, nevolja će biti tamo gde nismo igrali otvorenih dlanova, tamo gde nismo rekli sve što smo trebali i tamo gde nismo sledili osećaj. Tranzitna Venera u Biku biće u aspektu trigona sa Saturnom u Jarcu (egzaktno 7. aprila), i sa Marsom u Jarcu (egzaktno 11. aprila). Dok će obrazovati aspekt sekstila sa Neptunom u Ribama (egzaktno 12. aprila). U narednim danima živećemo samo ljubav koja je dokazana konkretnim delima. Sve ostalo kidamo od sebe, piše Astro portal.

Podznak Ovan

Posao će vam zadavati glavobolje, nesanicu i biće okidač za nekoliko stresnih situacija. Potrebna vam je pauza. I kutak mira. Međutim, neko od vas može očekivati povišicu ili prelazak na bolje radno mesto. Sve to biće propraćeno nervozom i strepnjom. Svoje planove držite u tajnosti. Nisu svi toliko dobronamerni, koliko biste vi želeli da budu.

Podznak Bik

Ukoliko ste na nekoj vrsti dijete, u narednim danima će vam biti jako teško da ostanete dosledni tome. Previše je poziva, izlazaka, proslava i susreta, da biste odoleli kremastom kolaču ili ukusnoj kafi. Želećete da živite potpuno svaki trenutak. I odbacićete bilo kakvu naznaku krivice. Neko planira zanimljivo putovanje. Očekuju vas lepe vesti od nekog prijatelja. NEDELJNI HOROSKOP ZA PODZNAKE: U narednim danima živećemo samo ljubav koja je dokazana konkretnim delima

Podznak Blizanci

Zabrinuti ste za nekog prijatelja. Kao da osećate da je neko u opasnosti. Kao da ne odobravate nečiji izbor i nameru. A ne znate kako da sprečite tu osobu da ne čini takve korake. Pazite samo da, brigom za druge, ne previdite neke, potencijalno opasne, situacije u kojima ćete moći da se zateknete. Ćutite o tajnama. Neko vreba vašu slabost. Ne dozvolite im da vide da je teško.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.