Horoskop: Sebični do srži, gramzivi, ne prezaju ni od čega. Ovih 5 znakova su najsebičniji od svih!

Svi smo mi ponekad malo sebični i nema ništa loše u tome, ali ako vam to često prebacuju, iako vi ne vidite nikakav povod za to, možda ne bi bilo loše da proverite šta zvezde kažu o tome

Nezgodna stvar s ovom osobinom je to što ljudi koji je češće pokazuju zbog svoje sebične prirode nisu u stanju da vide u čemu greše. Iz njihove perspektive problem je u svima ostalima, a ne u njima, pa nije loše ponekad promeniti perspektivu ili proširiti pogled informacijama spolja, piše tportal.hr.

Možda će vam biti lakše da prihvatite to ako deo krivice možete da svalite na zvezde, a kad prihvatite ono što je u njima zapisano, lakše ćete se suočiti s problemom i pomoći sebi da vas ređe doživljavaju kao sebičnjaka.

Kod ovih pet znakova horoskopa sebičnost je izraženija nego kod ostalih.

Horoskop: Sebični do srži, gramzivi, ne prezaju ni od čega. Ovih 5 znakova su najsebičniji od svih!

Ovan

Kad shvati da nešto želi, Ovan će to jednostavno i uzeti. Nema tu ništa loše ako niste pritom jedan od najodlučnijih znakova koji sebe voli da stavlja na prvo mesto, kao što je slučaj s Ovnom. Ako se nađete u situaciji da na polici u prodavnici tokom zajedničke kupovine naletite na poslednji artikal koji je oboma na listi, pa makar to bila samo čokolada, od Ovna možete da očekujete bespoštednu borbu do poslednje kapi krvi kako bi to završilo u njegovim kolicima. Taman da ste to i želeli da kupite za njega, Ovan će razloge zašto to mora da završi u njegovim kolicima sipati iz rukava, pri čemu se neće libiti ni laganja.

Ovnovi, žrtvujte se ponekad. Shvatamo da mrzite tu nelagodu koju osećate kad niste na prvom mestu, ali to je sastavni deo života. Pustite i drugima da nekad ugrabe onaj najslađi, poslednji zalogaj.

 

Bik

Iako je Bik predstavnik stabilnosti i pouzdanosti, njegov nagon za sigurnošću često ga može odvesti u pohlepu i materijalizam. Osim toga, može postati preosetljiv, suviše emocionalan i preterano posesivan. Devojka rođena u ovom znaku svog dečka će da natera da joj kupi novi šešir za njeno vikend putovanje na sunčano ostrvo. Ista ta obrušiće se drvljem i kamenjem na devojku u čijim očima primeti žudnju dok gleda njenog dečka.

Bikovi, prestanite neprestano da tražite sve više i više. Pokušajte svoj odnos da gradite na onome što imate. I čemu ta agresivnost? To je samo vaše i nema potrebe da stalno to dokazujete.

Najprepotentniji horoskopski znakovi: Misle da su popili svu pamet ovog sveta…nastavak na sledećoj stranici…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.