Home Dnevni horoskop Dnevni horoskop za 8. april 2018. Ovan cenjen na poslu, Bik sumnjičav,...

Dnevni horoskop za 8. april 2018. Ovan cenjen na poslu, Bik sumnjičav, Blizanci dobro, Rak nije u kondiciji, Lav odlaže obaveze

37
0
Dnevni horoskop za 27. april 2018.
Dnevni horoskop za 27. april 2018.

Dnevni horoskop za 8. april 2018. Ovaj lepi dan vikenda i Uskrs provedite sa partnerom ili s nekim s kime želite da ostvarite ozbiljnu vezu.

Velike su šanse danas da sretnete osobu koja će Vam na prvu loptu delovati kao vaš poslednji izbor, ali verujte nam da je to samo prolazni utisak koji će vrlo brzo da bude nešto u šta nikako nećete moći da shvatite kako vam se desilo da vam je kod nje promaklo ono suštinsko i vama najbitnije, piše današnji dnevni horoskop. Retrogradni Merkur vraća vam na put i stare ljubavi, neke koje su vam itekako značile u prošlosti, a sa kojima kao da priča nije završena. Uživaćete u njenom društvu kao da sutra ne postoji i kao da ništa pre nije bitno. Jednostavo vi sad i ovde. To će biti jedino važno. Uživati u trenutku.

Ovan

POSAO Vaša inspiracija i kreativno raspoloženje deluju podsticajno na okolinu. Imponuje Vam saznanje, da Vas saradnici predstavljaju kao vrlo uspešnu ili nesvakidašnju osobu. Važno je da se ostvarite na različitim poljima. LJUBAV U određenim situacijama svesno koristite svoje zavodničke manire u odnosu na blisku osobu. Šta god da se dešava važno je da pokažete pozitivnu stranu svoje ličnosti. ZDRAVLJE Dobro se osećate.
Dnevni horoskop za 8. april 2018.
Dnevni horoskop za 8. april 2018.

Bik

POSAO Nalazite se u pomalo neobičnoj poslovnoj situaciji. Imate utisak da neko od saradnika kontroliše Vaš način rada, ali iz Vama nepoznatih razloga. Mnoga pitanja koja imate, za sada ostaju bez zadovoljavajućeg odgovora. LJUBAV Nemojte dozvoliti da u Vama prevlada sumnja prema voljenoj osobi ili neraspoloženje. Potrebna Vam je pozitivna orijentacija kako biste prevazišli trenutnu nesigurnost. ZDRAVLJE Hronične tegobe.

Blizanci

POSAO Imate dobru volju i preuzimate odgovornost za krajnji ishod u poslovnim pregovorima. Bez obzira na Vašu snalažljivost, ne možete da kontrolišete niz događaja na poslovnoj sceni i svoje saradnike. LJUBAV Potrebno je da bolje razumete nečiju emotivnu slabost ili trenutnu nemoć da odgovori na Vaše zahteve. Nema razloga da se ponašate nadmeno u društvu bliske osobe ZDRAVLJE Dobro se osećate…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.