Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za 8. april 2018. Ovan cenjen na poslu, Bik sumnjičav, Blizanci dobro, Rak nije u kondiciji, Lav odlaže obaveze

Vaga

POSAO

Moguće je da nove obaveze doživljavate, kao veliki teret ili izvesnu nepravdu koju Vam nameće bliža okolina. Kompletnu situaciju na poslovnoj sceni treba da analizirate sa određene distance.

LJUBAV

Položaj Meseca dodatno utiče na Vašu emotivnu i psihičku osetljivost. Teže nego obično razlikujete istinu ili svoje subjektivne želje u odnosu na realne mogućnosti koje Vam stoje na raspolaganju.

ZDRAVLJE

Melanholija.

Dnevni horoskop za 8. april 2018.

Dnevni horoskop za 8. april 2018.

Škorpija

POSAO

Preterana ambicioznost ili neskromnost u proceni ličnih mogućnosti uzrokuje različite nesporazume u krugu saradnika. Nepotrebno se zapetljavate u neke nove poslovne situacije koje Vas dodatno obavezuju pred saradnicima.

LJUBAV

Delujete uznemireno, ne uspevate da ostvarite svoje emotivne planove na način na koji ste to zamislili. Polako Vam ponestaje strpljenja u društvu voljene osobe.

ZDRAVLJE

Loša cirkulacija.

Strelac

POSAO

Umesto da drugima velikodušno nudite svoju pomoć, obratite pažnju na svoje probleme i zatražite nečiju podršku. Važno je da izmirite neke finansijske račune ili obaveze koje imate prema bliskim saradnicima.

LJUBAV

Vaše reči ne zvuče dovoljno iskreno pred voljenom osobom. Kada situacija ne ide u onom pravcu koji očekujete, preterujete sa novim izlivom emocija ili u svom teatralnom ponašanju.

ZDRAVLJE

♡ ♥💕 Jedan lajk nama puno znači ♡ ♥💕

Proverite krvnu sliku…

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.