Home Nedeljni horoskop NEDELJNI HOROSKOP ZA PODZNAKE: Izazovan period za Devicu, Ovan spreman za promene,...

NEDELJNI HOROSKOP ZA PODZNAKE: Izazovan period za Devicu, Ovan spreman za promene, Blizanci se preispituju

134
0
Dnevni horoskop za 21. april 2018.
Dnevni horoskop za 21. april 2018.

Nedeljni horoskop za podznake: Pozna jesen nekako uvek sa sobom donese brojna pitanja, retke odgovore i izmaglicom obojena jutra. Planiramo, donosimo odluke, sigurni smo da smo na dobrom putu, ali ipak ne stižemo lako do cilja. Pomalo nas priroda uspava. Prepreke se pojavljuju tamo gde smo verovali u čistu stazu. Pružaju nam ruke oni na koje nikada nismo pomislili da bi mogli biti naš oslonac.

Tokom narednih nedelju dana očekuju nas dva egzaktna aspekta. Tranzitni Uran u Ovnu obrazovaće aspekt sekstila sa tranzitnim Merkurom u Strelcu (egzaktno 25. novembra). Merkur će takođe biti u konjunkciji sa tranzitnim Saturnom u Strelcu (egzaktno 28. novembra). Biće nam potrebna dobra organizacija, mnogi će uspeti da isplaniraju svoje dane, ali u konačnici, neće se doslovno pridržavati svog rasporeda, piše Astro portal.
Dnevni horoskop za 25. novembar 2017
Nedeljni horoskop za podznake

Podznak Ovan

Odličan period za učenje, proširenje vidika, istraživanje tema koje vas interesuju već neko vreme. Smatraćete da ste spremni na promene. Smatraćete da je vreme da se nešto promeni. Volite da se osetite spremnima. I to je razlog više da se posvetite planiranju i istraživanju onoga što vas zanima, i onoga čemu želite da posvetite neki naredni period. Možda ćete osećati kako drugi imaju velika očekivanja od vas. Ne shvatajući pritom da oni očekuju samo ono što znaju da ste spremni da pružite.

Podznak Bik

Uplašeni ste. Želite da krenete u nepoznato. Ali vas i sama pomisao na korak ka tome plaši. Navikli ste na stabilnost, uvek radije birate sigurnost sredine. Međutim, postali ste i sami svesni da je potrebno nešto promeniti, kako bi promene počele češće da se dešavaju. Osećate kako vas napuštaju neke stege, koje su vas dosta kočile u poslednjih par godina. Potrebna je hrabrost sa bi se uradilo nešto čemu niste skloni. Osvestili ste je. Trenutak koji menja naredne dane je pred vama.

Podznak Blizanci

Narednih nedelju dana bićete okruženi prijateljima i pomoći ćete im da donesu neke bitne odluke. Neko će se seliti, neko se sprema na duži put, a neko menja posao. Ukoliko ste već preduzeli korake u provodadžisanju nekome do koga vam je stalo, narednih dana ćete saznati da ste učinili pravu stvar. Čini vam se u poslednje vreme da ne grešite kada su vaši prijatelji u pitanju. Ukoliko ste u vezi, možete prolaziti kroz period preispitivanja, neko će staviti konačnu tačku na neki odnos, a neko će shvatiti da je pronašao svoju luku.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.