Dnevni horoskop za 26. novembar 2017

Dnevni horoskop za 24. novembar 2017: Danas je petak, i to poslednji u ovom mesecu.

Po svemu sudeći trebalo bi da protekne mirno i opušteno, a znajući da nas čeka lagodan i vrlo prijatan vikend, time ćete još više uživati u današnjem danu. Jesen je čarobna i prepuna boja, te danas svakako nemojte da se zatvarate u kuće i stanove, već dozvolite sebi ugođaj u današnjem danu.

Isplanirajte vikend do tančina. Merkur u Strelcu u trigonu sa retrogradnim Uranom donosi mogućnosti za akciju, delanje, promene na bolje. Prijatan dan vam želimo, piše Današnji dnevni horoskop.

Ovan

POSAO

Niste zadovoljni poslom ili načinom na koji ga obavljate. Mislite da možete više i bolje. Saradnici čine sve da pokažu suprotno. Nervirate se.

LJUBAV

Ukoliko niste u vezi, neće vam puno smetati samoća, jer ste zadovoljni sami sobom. Ali, ukoliko jeste, nemojte pokvariti lepe trenutke nebitnim sitnicama.

ZDRAVLJE

Počnite da se bavite sportom.

Bik

POSAO

Rukovođeni sopstvenim iskustvom, ostvarujete samo delimičan uspeh. Kreativna mašta pomaže vam da postignete zavidne rezultate.

LJUBAV

Uživate u zagrljaju voljene osobe. Pokušajte da manje pričate, a više radite jer u protivnom možete pokvariti lep emotivni period u kom se trenutno nalazite.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

Dnevni horoskop za 24. novembar 2017

Blizanci

POSAO

Ne možete da se požalite ni na posao, ni na zaradu. Sve se odvija na zadovoljavajući način. Ukoliko iskrsnu problemi, krivac je brzopletost.

LJUBAV

Inertni ste i nedovoljno aktivni na tom planu. Krenite u akciju bez straha od promašaja. Okolnosti su na cašoj strani.

ZDRAVLJE

Hronične tegobe.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.