Home Nedeljni horoskop NEDELJNI HOROSKOP ZA PODZNAKE: Imaćemo osećaj da se svi razgovori vode o...

NEDELJNI HOROSKOP ZA PODZNAKE: Imaćemo osećaj da se svi razgovori vode o ljubavi, da su sva pitanja vezana za emocije i da se planovi menjaju zbog onih koje volimo

80
0
Dnevni horoskop za 16. februar 2019.
Dnevni horoskop za 16. februar 2019.

Nedeljni horoskop za podznake: Narednih nedelju dana tranzitna Venera u Vodoliji obrazovaće aspekt kvadrata sa tranzitnim Jupiterom u Škorpiji (egzaktno 4. februara), dok će sa tranzitnim Uranom u Ovnu obrazovati aspekt sekstila (egzaktno 7. februara). U narednim danima imaćemo osećaj da se svi razgovori vode o ljubavi, da su sva pitanja vezana za emocije i da se planovi lako menjaju, zarad onih koje volimo. Preterivaćemo, svakako. Rizikovaćemo, verujući da ljubav bira prave, piše Astro portal.

Podznak Ovan

Možete upoznati nekoga zanimljivog, preko vaših prijatelja. Jer ćete naredne dane najviše posvetiti njima. Studenti će tražiti balans između obaveza na fakultetu i planova sa prijateljima. Dobar je period za učenje, ali nedostaje vam odlučnosti. Pripazite na to o čemu i sa kim razgovarate. Muče vas strahovi bez konkretnog razloga.

Podznak Bik

Poslovne obaveze će vam oduzimati najviše vremena. Moguće je da ćete neke planove sa voljenom osobom morati da odložite, što vam neće biti milo. Planovi na kojima već uveliko radite, sada počinju da se materijalizuju, i vi shvatate da je vredeo sav uložen trud. Pokušajte da se više odmarate i dovoljno spavate.

Podznak Blizanci

Neko od vaših bliskih prijatelja u narednim danima vas može iznenaditi nekim lepim vestima. Svoje obaveze timski rešavate, što će posebno pogodovati studentima. Moguće su češće glavobolje, ali i neka prehlada. Rešite samo ono što je neodložno. Ostale obaveze odložite. Potreban vam je odmor.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.