Home Dnevni horoskop Dnevni horoskop za 5. februar 2018: Ovan pred poslovnom dilemom, emotivno zatišje...

Dnevni horoskop za 5. februar 2018: Ovan pred poslovnom dilemom, emotivno zatišje kod Device, Vodolija je odlično

34
0
Dnevni horoskop za 8. februar 2019
Dnevni horoskop za 8. februar 2019

Dnevni horoskop za 5. februar 2018: Mogući su neki konflikti sa kolegama koji bi gazili i preko leševa da dođu do svojih ciljeva, pa ako ikako možete izbegnite ikakvu saradnju sa kompetitivnim laktašima

Oni koji su u rokovnike već zabeležili razgovore sa nadređenima, bolje neka se dobro spreme i imaju odgovore na sva njihova pitanja, piše Današnji dnevni horoskop. Mogući su i krahovi nekih projekata na kojima radite, stvari ili usluga koje prodajete. Dajte sve od sebe da dobro pregurate radni dan. Kod kuće, odnosno van posla bi moglo da bude znatno bolje, taman da se povratite od šoka na poslu, pa pronađite neku vrstu utehe i zaštite u zagrljaju voljene osobe. Ako danas putujete, pripazite se da ne izgubite prtljag, ne zalutate, ne naletite na patrolu baš u trenutku kada malo dodate gas.

Ovan

POSAO Nalazite se pred novom poslovnom dilemom i potreban vam je nečiji dobar savet. Ne treba da precenjujete svoje mogućnosti. Stalo vam je da održite nivo uspešne saradnje. LJUBAV Ponekad vaš ljubavni život nije dovoljno interesantan i uzbudljiv koliko biste to želeli, ali vi imate dobru volju da to promenite. ZDRAVLJE Dobro se osećate.
Dnevni horoskop za 5. februar 2018

Bik

POSAO Pravilna informisanost pruža šire mogućnosti za dobar izbor i poslovnu afirmaciju. Vaši saradnici imaju dobre ideje i zato obratite pažnju na sve korisne informacije. LJUBAV Moguće je da ste nehotično povredili nečija osećanja. Glas savesti vas podseća na iskreno izvinjenje. Pokažite znake pažnje i iskrenu privrženost. ZDRAVLJE Ukočenost.

Blizanci

POSAO Ukoliko nemate dovoljno interesovanja da se posvetite nekim zamornim temama, budite iskreni i nemojte davati zvanična obećanja. Nedostaje vam bolja koncentracija. LJUBAV Sa druge strane, preterana doza hrabrosti ili emotivne samovolje može da iskomplikuje zajednički život i odnos sa bliskom osobom. ZDRAVLJE Nervozni ste…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.