Dnevni horoskop za 9. februar 2019.
Dnevni horoskop za 9. februar 2019.

Astrolozi tvrde da će februar biti težak mesec za neke znakove. S Venerom koja ulazi u Ribe 10. februara, Merkurom koji će to isto napraviti sedam dana kasnije i prelazom iz perioda Vodolije u Ribe, jasno je da će to biti prilično konfuzan mesec. Dodajmo tome mlad Mesec u Vodoliji i dobićemo pravi haos, pogotovo za tri znaka: Bika, Raka i Strelca.

Bik

Bikove očekuje uspon u karijeri, šefovi će im poveravati više odgovornosti, a naporan rad doneće rezultat. Međutim, 15. februara delimično pomračenje Sunca u Vodoliji dovešće do problema u odnosima s voljenim osobama, s kolegama, a nažalost i sa šefom. Zbog svega ćete početi da razmišljate o tome kako radite svoj posao.

Važno je da rešavate jedan po jedan problem i na kraju ćete zahvaljivati svom racionalnom zemljanom znaku na tome što vas je izvukao iz nevolje. Upamtite da pomračenje Sunca znači novi početak pa ovo nije vreme za opuštanje. Ovaj period može lansirati vašu karijeru do zvezda ili je potpuno uništiti.

Ova 3 horoskopska znaka će pamtiti februar 2018. po zlu

Rak

Poslednja stvar o kojoj Rakovi razmišljaju ovog februara je novac, a trebalo bi. Možda nećete trošiti lovu kao da nema sutra, ali ne razmišljate ni o tome kako da osigurate budućnost. To bi vam se moglo obiti o glavu. Pomračenje Sunca podstaknuće vas da promislite o načinu na koji trošite novac, a na to bi mogao da vas podstakne i neočekivani udar na vaš tekući račun.

Imajte na umu da ćete pravovremenom reakcijom sprečiti dalju katastrofu.

Strelac

Vi ste inače lovac, ali ovog meseca mogli biste da postanete lovina. Početkom meseca Merkur i Jupiter negativno će uticati na vaš znak, dovodeći do sukoba u ljubavnim odnosima. Mogli biste da imate problema u komunikaciji s partnerom, a Dan zaljubljenih bi mogao da vam postane najgori dan ove godine. Ako niste u vezi, mogli biste da se osećate neprijatno pored osobe koja vam se sviđa, a ako vam se niko ne sviđa mogli biste postati frustrirani zbog toga. Vaš ljubavni život uveliko zavisi od lekcija koje izvučete iz ovog perioda.

index.hr

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.