Home Dnevni horoskop Dnevni horoskop za 6. februar 2018: Poslovni uspeh za Bika, Strelac tajanstven,...

Dnevni horoskop za 6. februar 2018: Poslovni uspeh za Bika, Strelac tajanstven, Devica napeta

31
0
Dnevni horoskop za 16. decembar 2018

Dnevni horoskop za 6. februar 2018: Iskoristite ovaj dan za poslovne poduhvate, pretvorite pozitivnu energiju u radni elan i krenite da radite, ne dozvolite ničemu da vas uspori.

I na onom drugom, lepšem, planu proradite. Emocije će takođe biti jake danas, pa ih iskoristite da njima obaspete voljeno biće, a dan je povoljan i za rešavanje nekih manjih problema iz prošlosti, pa ako ih imate slobodno se suočite sa njima i ostavite ih zauvek iza sebe.

Ovan

POSAO Nečije reči deluju suviše provokativno, ali na vama je da kontrolišete svoja osećanja. Potrebno je da se distancirate u odnosu na različite neprijatnosti. LJUBAV Partner ima neobične ideje i odbija da sasluša vaše primedbe. Na sreću, očekujete brz ili lak rasplet događaja. ZDRAVLJE Loša cirkulacija.
Dnevni horoskop za 6. februar 2018

Bik

POSAO Susret sa jednom osobom potvrđuje vaše prognoze. Novi poslovni uspeh deluje kao veliki podsticaj i na vašu okolinu. Ne želite da vas neko usporava. LJUBAV Potrudite se da ostvarite svoje emotivne namere ili da pridobijete nečiju naklonost. Upotrebite svoj šarm, ali i ono dragoceno zrno razuma koje imate. ZDRAVLJE Odlično.

Blizanci

POSAO Potrebno je da se pravilno organizujete i da uskladite svoja interesovanja kako biste ostvarili različite ciljeve. Dozvolite sebi i određenu dozu prepotencije. LJUBAV Postupite po svojoj savesti i nemojte ignorisati nečije želje. Pokažite da posedujete i one posebne manire koji otkrivaju emotivnu stranu vaše ličnosti. ZDRAVLJE Problemi sa leđima…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.