Dnevni horoskop za 16. decembar 2018

Dnevni horoskop za 6. februar 2018: Iskoristite ovaj dan za poslovne poduhvate, pretvorite pozitivnu energiju u radni elan i krenite da radite, ne dozvolite ničemu da vas uspori.

I na onom drugom, lepšem, planu proradite. Emocije će takođe biti jake danas, pa ih iskoristite da njima obaspete voljeno biće, a dan je povoljan i za rešavanje nekih manjih problema iz prošlosti, pa ako ih imate slobodno se suočite sa njima i ostavite ih zauvek iza sebe.

Ovan

POSAO

Nečije reči deluju suviše provokativno, ali na vama je da kontrolišete svoja osećanja. Potrebno je da se distancirate u odnosu na različite neprijatnosti.

LJUBAV

Partner ima neobične ideje i odbija da sasluša vaše primedbe. Na sreću, očekujete brz ili lak rasplet događaja.

ZDRAVLJE

Loša cirkulacija.

Dnevni horoskop za 6. februar 2018

Bik

POSAO

Susret sa jednom osobom potvrđuje vaše prognoze. Novi poslovni uspeh deluje kao veliki podsticaj i na vašu okolinu. Ne želite da vas neko usporava.

LJUBAV

Potrudite se da ostvarite svoje emotivne namere ili da pridobijete nečiju naklonost. Upotrebite svoj šarm, ali i ono dragoceno zrno razuma koje imate.

ZDRAVLJE

Odlično.

Blizanci

POSAO

Potrebno je da se pravilno organizujete i da uskladite svoja interesovanja kako biste ostvarili različite ciljeve. Dozvolite sebi i određenu dozu prepotencije.

LJUBAV

Postupite po svojoj savesti i nemojte ignorisati nečije želje. Pokažite da posedujete i one posebne manire koji otkrivaju emotivnu stranu vaše ličnosti.

ZDRAVLJE

Problemi sa leđima…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.