Dnevni horoskop za 11.mart 2019.
Dnevni horoskop za 11.mart 2019.

Nedeljni horoskop po podznacima od 20. do 27. aprila 2018: U narednim danima osećaćemo uticaje retrogradnog Saturna, ali i Plutona u Jarcu (koji kreće retrogradno od 22. aprila). Sve ono što nismo uradili, u narednom periodu će nam oduzimati najviše vremena. Međutim, u mnogim zaostalim obavezama ćemo uživati. Pa ćemo biti izuzetno uspešni. Venera će 24. aprila ući u Blizance. A očekuje nas i konjunkcija Marsa i retrogradnog Plutona u Jarcu 26. aprila, piše Astro portal.

Podznak Ovan

Novčana situacija se popravlja, što će vama izuzetno pogodovati, budući da ste već isplanirali kupovinu nekih poklona za drage osobe. Od dragih ljudi, narednih dana, očekivaćete da budu uz vas, da vas podrže i da pruže podršku u trenucima kada vam je to neophodno. Poslovne obaveze se već neko vreme gomilaju, a ovih dana ćete započeti i njihovu realizaciju. Zanimljive poruke će stizati, upoznaćete interesantne osobe i posetiti neka nova mesta.

Podznak Bik

Ukoliko planirate da započnete sa dijetom, ovo nije baš najpogodniji trenutak za to. Jer će vam biti teško da odolite raznim poslasticama. Međutim, uprkos tome, mnogi koje ćete sretati će pohvaliti vaš fizički izgled, i pitaće vas za tajni recept. Možete dobiti i neki lep poklon, kom ćete se baš obradovati. Studenti će dosta vremena posvetiti učenju.

Nedeljni horoskop po podznacima od 20. do 27. aprila 2018

Podznak Blizanci

Drugima ste tajanstveni, nerazumljivi i neuhvatljivi. A vama takvo stanje baš odgovara. Pazite samo da se ne udaljite od nekih dragih ljudi, jer vam mogu zameriti dugo nejavljanje. Pratiće vas pojačana nervoza. Jer uporno gurate neke stvari od sebe, odbijate da se suočite sa tim. Ono što je neophodno učiniti, neće nestati, ma koliko vi to želeti. Poželećete da kupite neke nove stvari i da nešto promenite u svom stilu oblačenja.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.