ASTRO

TRIGON SATURNA U JARCU I VENERE U BIKU PRAVI EMOTIVNI ZEMLJOTRES: Mnogi će poželeti da stanu na ”ludi kamen” dok će drugi doći u iskušenje da obnove staru vezu

Trigon Saturna u Jarcu i Venere u Biku pravi emotivni zemljotres: U prvoj polovini nedelje Bikovi, Ribe, Rakovi i Škorpije mogu da stanu na “ludi kamen” ili da se zaljube ponovo

Saturn, planeta prošlosti i trajanja, krajem prošle godine, posle 30 godina, ponovo je ušao u znak Jarca u kome je njegov uticaj naglašen, pišu Večernje novosti. Prelazak ove planete preko desetog zodijačkog znaka najviše se odražava na rođene u prvoj dekadi Ovna, Raka, Lava, Vage, Jarca i Vodolije, kao i one čiji podznak ili 12. astrološka kuća zauzima znak Jarca. Njima će biti potrebno više vremena, nego inače da realizuju neke poslovne ciljeve, jer mogu biti suočeni sa kašnjenjem rokova i otkazivanjem dogovora koje su sklopili sa poslovnim partnerima.

Trigon Saturna u Jarcu i Venere u Biku pravi emotivni zemljotres

Tranzit Saturna preko desetog astrološkog polja, simbola karijere i društvene pozicije, preduzimljivim Ovnovima može da donese novčane dobitke, naročito ako se bave građevinskim poslovima ili kupoprodajom nekretnina. Predstavnici prvog zodijačkog znaka takođe mogu da napreduju u karijeri, naročito ako već duže vreme priželjkuju da postignu nešto više u svojoj profesiji.

Do sredine maja, Saturn obrazuje konjunkciju sa Marsom, vladaocem Ovnova i Škorpija, kao i desete astrološke kuće rođenih u znaku Vodolije, zbog čega će predstavnici ovih znakova biti pod velikom tenzijom i prilično opterećeni poslovnim obavezama i rokovima koje moraju da ispoštuju. Trud će im se i te kako isplatiti, budući da Jupiter u Škorpiji obrazuje harmoničan aspekt sa Marsom i Saturnom, što im donosi veće mogućnosti za zaradu ali i ulaganje u neke nove poslovne aranžmane.

Saturn u Jarcu obrazuje trigon sa Venerom u Biku i sekstil sa Neptunom u Ribama, što će pozitivno uticati na ljubavni život svih znakova, jer ovi aspekti produbljuju osećanja i učvršćuju emotivne veze. Zato su veće šanse da u prvoj polovini nedelje duge veze dožive svoju renesansu, pa će mnogi Bikovi, Ribe, Rakovi i Škorpije poželeti da stanu na “ludi kamen”, dok će drugi doći u iskušenje da obnove vezu s nekadašnjim partnerom. S druge strane konjunkcija Marsa i Saturna, planeta seksualnosti i prepreka, do sredine maja, upozorava da bi svi znaci trebalo da se potrude da izbegnu rasprave sa partnerom, zbog njegove ljubomore i posesivnosti. Uticaj Venere u Biku je naglašen, baš kao i Saturna u Jarcu, tako da je trigon između ovih planeta snažniji nego inače, što će najviše osetiti Bikovi, Jarčevi, Škorpije i Rakovi. Njihovi partneri će očekivati da im pruže više nego inače, što može da rezultira pojačanom tenzijom, raspravama i svađama.

Bikovi, sa Venerom u kući ličnosti i Neptunom u 11. kući, biće rado viđeni u društvu, naročito suprotnog pola. Veće su šanse i za odlazak na kraći zajednički put s partnerom, naročito ako su u braku ili dužoj vezi. Blizanci, sa planetom ljubavi u kući tajni, mogu da uđu u tajnu vezu sa starom simpatijom ili osobom koja je starija od njih. Rakovi će preko prijatelja upoznati nekoga sa kime, mogu ući u ozbiljnu vezu, dok će zauzeti predstavnici ovog vodenog znaka učvrstiti svoj odnos sa partnerom.

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.