Dnevni horoskop za 18. april 2018. Danas je sreda i danas Saturn kreće retrogradno, vreme je za lagani hod, učenje strpljenju, preslišavanju naučenog. Ovo nije period iživljavanja, gde ćete svakako pucati od besa povremeno zbog neizvesnosti situacije.

Ipak, reći ćemo samo da je ovo ipak period utvrđivanja gradiva, retrospektiva. Ne zaboravite da Saturn zna šta i zašto nešto radi. Od svega ćete imati samo korist, iako ne deluje tako sve vreme. Strpljenje koje ćete usput sticati zapravo se isplati. Iako budete kažnjavani, i to ima smisla.

Nešto niste dovršili od ranije, neko je zbog vas oštećena strana, vreme je da sredite račune, piše današnji dnevni horoskop. Učite na greškama, svojim, i tuđim.

Ovan

POSAO

Postupak koji za vas predstavlja jednostavno poslovno rešenje, za nekog drugog deluje kao suviše komplikovana procedura. Zato prihvatite kompromis.

LJUBAV

Suviše očekujete od nečijih obećanja i to može prilično da vas razočara. Obratite pažnju na osobu koja često menja svoje izjave, odluke ili emotivno raspoloženje.

ZDRAVLJE

Zadovoljavajuće.

Bik

POSAO

Nečija priča ne ostavlja ozbiljan utisak na vaše poslovne odluke. Oslanjate se na ličnu procenu, ali samostalnost potencijalno ima svoju dobru i lošu stranu.

LJUBAV

Često menjate svoje emotivno raspoloženje ili odluke. Veću važnost ima sve ono što smišljeno prećutkujete, nego stvari koje saopštavate svom partneru.

ZDRAVLJE

Prijaće vam aktivan odmor i fizička relaksacija.

Blizanci

POSAO

Važno je da neko odobrava vaš način razmišljanja ili da vas podstiče na kretivno izražavanje i na poslovnu saradnju. Preokupirani ste poslom.

LJUBAV

Ne možete zanemariti svoje obaveze prema porodici bez obzira na sve komplikacije koje vas prate. Obratite pažnju na nečiju poruku.

ZDRAVLJE

Hronične tegobe…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.