Nedeljni horoskop od 14. do 20. oktobra 2019
Nedeljni horoskop od 14. do 20. oktobra 2019

Nedeljni horoskop od 9. do 15. septembra 2019: Biće ovo veoma dobar period za Jarčeve, Device i Ribe. Ko će biti najuspešniji na poslu, a ko u ljubavi, kakvog će zdravlja biti svaki znak i šta im astrolog savetuje saznajte odmah u nedeljnom horoskopu, piše Ehoroskop.net.

OVAN

LJUBAV: Vaš privatni život ovih dana će se vrteti oko vaših prijatelja. Kao da ćete zaboraviti da se može biti i udvoje i potpuno ćete se predavati boravku u grupi. Vaša najdraža osoba mogla bi da vam to zameri i da se oseti zanemareno.

KARIJERA: Iz visina vi ćete se tokom ove sedmice polako spuštati na zemlju. Biće sve manje sanjarenja, a sve više prizemljenog posla, ali ni taj vam neće biti neprijatan. Na radnom mestu će vladati red, rad i disciplina.

ZDRAVLJE&SAVET: Budite iskreni prema svima, pa i prema sebi.

BIK

LJUBAV: Sad vam je potpuno jasno da volite i da vas vole. Jedino što se pitate dokle će to tako da traje. Ovo pitanje sada je suvišno, a vaše brige samo opterećuju sklad u kojem možete da uživate. Od vas zavisi da li ćete se okrenuti ka svetlu ili ka tami.

KARIJERA: Čini se kao da će svanuti, ali nikako da to dočekate. Već vas hvata nestrpljenje da pokažete šta sve znate. Još ove nedelje biće potrebno da nešto pripremite ili dovršite. Zato to učinite polako i sigurno. Kad su temelji dobri, kuća je čvrsta.

ZDRAVLJE&SAVET: Zanemarite zavidne ljude i gunđala.

Nedeljni horoskop od 9. do 15. septembra 2019.
Nedeljni horoskop od 9. do 15. septembra 2019.

BLIZANCI

LJUBAV: Vaša potreba za sigurnošću biće jaka gotovo cele ove nedelje. Zato će mnogi pristajati i na kompromise. Ipak, u dubini duše pospremićete neke svoje želje i nećete od njih odustati. Samo ih nećete pokazati. Imaćete poverenja u ono što dolazi.

KARIJERA: Kako sedmica bude prolazila, postajaće sve jasnije da ovo što radite ima veći značaj nego što se činilo na početku. To će vas motivisati da radite još žešće i predanije. Ovakva prilika pojavljuje se retko, pa bi bila šteta ne iskoristiti je do kraja.

ZDRAVLJE&SAVET: Ne rasipajte svoju energiju.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.