Dnevni horoskop za 7. oktobar 2020.
Dnevni horoskop za 7. oktobar 2020.

Dnevni horoskop za 6. septembar 2019: Raku prija flert, Lav se bori sa padom imuniteta, Vagu čeka povoljan dan za rešavanje poslovnih problema, Ribe očekuju važne promene, piše www.kurir.rs

OVAN

Možete da očekujete pozitivna dešavanja koja vode do novih mogućnosti za posao kod vas. Polako se zbližavate sa osobom koja vam se dopada. Spremni ste da uđete u novu ljubavnu vezu. Mogući su problemi sa stomakom.

Dnevni horoskop za 6. septembar 2019.
Dnevni horoskop za 6. septembar 2019.

BIK

Vreme je da preuzmete malo više poslovnih odgovornosti na sebe kako biste mogli da ostvarite poboljšanje poslovnih okolnosti. Impulsivno reagujete u komunikaciji sa osobom do koje vam je stalo. Problemi sa grlom.

BLIZANCI

Moguće je da tokom današnjeg dana do vas dolaze nove vesti koje vam za posao mogu biti od velikog značaja. Možete da očekujete veoma zanimljiva dešavanja sa osobom do koje vam je stalo. Smanjite unos šećera.

RAK

Nije povoljan dan za potpisivanje ugovora kao ni za početak bilo kog novog posla. Prija vam flert ali niste spremni da odete do kraja. Moguće je da sada jednostavno ne želite vezu sa bilo kim. Grudni koš vam je osetljiv.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.