Nedeljni horoskop

Nedeljni horoskop od 9. do 15. jula 2018: Preokret u karijeri za Strelca, Rak pred većim promenama, Vagi libido na maksimumu

Nedeljni horoskop od 9. do 15. jula 2018: Škorpije, Ribe i Bikovi imaju najviše izgleda za sreću i uspeh u ovom periodu. Pročitajte šta svaki znak očekuje na polju ljubavi, posla i zdravlja u ovonedeljnom horoskopu, piše Ehoroskop.net.

OVAN

LJUBAV: Malo ćete se opustiti i usporiti svoj stil zavođenja i uživanja. Voljena osoba rado će pričati sa vama, a to će vas još više zbližiti. Oni koji su još sami lako će nalaziti društvo, a sve bi moglo da počne neobavezno, ali biće i rasprava.

KARIJERA: U saradnji s mladim osobama ili s novim saradnicima pokazaćete emocije više nego što bi trebalo. Pazite da ne ispadnete neprofesionalni. Zbrka u komunikaciji biće rezultat žurbe. Uz bolju pripremu doći ćete do više staloženosti i do boljih rezultata.

ZDRAVLJE&SAVET: Nema potrebe za velikim planiranjem.

BIK

LJUBAV: Ono do čega će vam biti najviše stalo u životu biće zabavljanje. Nećete težiti ozbiljnoj vezi, bar ne po svaku cenu, ali ako se ona dogodi, prihvatićete je. Oni koji već jesu u vezama povezaće se s mladim društvom pa će se zajedno provoditi.

KARIJERA: Pustite druge da se izraze i pažljivo ih slušajte. U ovom trenutku to će jednostavno biti daleko bolje, nego da radite na svoju ruku. Budite razumni, strpljivi i verujte da će kasnije sve doći na svoje mesto. Drugačije ne može.

ZDRAVLJE&SAVET: Ništa se ne događa slučajno. Vi to dobro znate.

BLIZANCI

LJUBAV: Uviđate da ne vredi mrzeti niti se svađati jer to ne vodi nikuda. Bolje je povući se i razmisliti u tišini, pa i onom što nam se sada ne sviđa. Potom sve to otpustite i fokusirajte se na ono što je dobro u vašem privatnom životu. Naći ćete nešto.

KARIJERA: Cela nedelja biće usmerena na rešavanje jednog važnog finansijskog pitanja. Otvoriće se teme ulaganja, raspoređivanja sredstava ili sufinansiranja. Ali ovaj put, od toga će zavisiti mnogo toga. Budite realni i profesionalni.

♡ ♥💕 Jedan lajk nama puno znači ♡ ♥💕

ZDRAVLJE&SAVET: Gde god da se nađete, širićete optimizam.

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.