Horoskop

Ne žele da se otkače od bivših: Ova 4 horoskopska znaka se najčešće vraćaju starim ljubavima

Iako ste pre nekoliko dana slagale najboljoj prijateljici da ste izbrisale njegov broj, ipak niste imale srca da to zaista učinite.

Kažu da nada umire poslednja, a vi na to volite i da se oslonite pa kada ga sretnete u prodavnici ili noćnom klubu, osećate navalu emocija i proživljavate u glavi vašu vezu. Mislite da će ovog puta biti drugačije pa se ipak odlučite na pružanje druge šanse. Zvuči vam poznato? Možda onda prepoznate i svoj horoskopski znak koji upravo ova činjenica obeležava, što zbog nostalgije, što zbog romantike.

Rak i Ribe

Ako ste rođeni pod jednim od ova dva horoskopska znaka, morate priznati da dopuštate da nostalgija vlada vama. Parfem, tv-serija, pesma… Sve ove stvari podsećaju vas na dobra stara vremena s bivšom ljubavi pa zaboravite na razlog raskida i pokušavate da obnovite nešto što je propalo s razlogom. Volite da ostanete u svojoj sigurnoj zoni pa makar ste u njoj doživeli i loše stvari poput varanja i učestalih svađa. Iako zvuči teško i neizvodljivo, morate se potruditi i ne dopustiti emocijama da upravljaju vašim zdravim razumom jer ćete tako samo biti povređeni, i to višestruko.

Bik i Vaga

Rođeni u znaku Bika i Vage takođe ne vole da napuštaju svoju sigurnu zonu. No ono što vlada Bikovima i Vagama je romantika, a ne nostalgija. Volite da verujete da se za srodnu dušu treba potruditi i opraštati im šta god učinili. To je ono što vas neprestano vraća bivšim ljubavima jer volite da se vidite u ulogama Romea i Julije. Ne smete dopustiti da vas u ovakvim situacijama osećanja preuzmu i da vam sigurna zona predstavlja jedino utočište jer je to, zapravo, jedino mesto od kojeg bi trebalo da bežite.

♡ ♥💕 Jedan lajk nama puno znači ♡ ♥💕

index.hr

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.