Home Horoskop Ne žele da se otkače od bivših: Ova 4 horoskopska znaka se...

Ne žele da se otkače od bivših: Ova 4 horoskopska znaka se najčešće vraćaju starim ljubavima

141
0

Iako ste pre nekoliko dana slagale najboljoj prijateljici da ste izbrisale njegov broj, ipak niste imale srca da to zaista učinite.

Kažu da nada umire poslednja, a vi na to volite i da se oslonite pa kada ga sretnete u prodavnici ili noćnom klubu, osećate navalu emocija i proživljavate u glavi vašu vezu. Mislite da će ovog puta biti drugačije pa se ipak odlučite na pružanje druge šanse. Zvuči vam poznato? Možda onda prepoznate i svoj horoskopski znak koji upravo ova činjenica obeležava, što zbog nostalgije, što zbog romantike.

Rak i Ribe

Ako ste rođeni pod jednim od ova dva horoskopska znaka, morate priznati da dopuštate da nostalgija vlada vama. Parfem, tv-serija, pesma… Sve ove stvari podsećaju vas na dobra stara vremena s bivšom ljubavi pa zaboravite na razlog raskida i pokušavate da obnovite nešto što je propalo s razlogom. Volite da ostanete u svojoj sigurnoj zoni pa makar ste u njoj doživeli i loše stvari poput varanja i učestalih svađa. Iako zvuči teško i neizvodljivo, morate se potruditi i ne dopustiti emocijama da upravljaju vašim zdravim razumom jer ćete tako samo biti povređeni, i to višestruko.

Bik i Vaga

Rođeni u znaku Bika i Vage takođe ne vole da napuštaju svoju sigurnu zonu. No ono što vlada Bikovima i Vagama je romantika, a ne nostalgija. Volite da verujete da se za srodnu dušu treba potruditi i opraštati im šta god učinili. To je ono što vas neprestano vraća bivšim ljubavima jer volite da se vidite u ulogama Romea i Julije. Ne smete dopustiti da vas u ovakvim situacijama osećanja preuzmu i da vam sigurna zona predstavlja jedino utočište jer je to, zapravo, jedino mesto od kojeg bi trebalo da bežite. index.hr

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.