Mesečni horoskop

Horoskop ljubavi i strasti za jul 2018: Jupiter se kreće direktno u Škorpiji! Lavovi, bivša ljubav će ponovo pokucati na Vaša vrata!

Jupiter, planeta razmišljanja i razvoja, kreće se direktno u Škorpiji 10. jula i učiniće da poželimo sve odmah i sada. Pomračenje Sunca 12. jula učiniće da počnemo da žudimo za emotivnom bliskosti, pa ćemo morati da nađemo malo vremena da se ušuškamo pored partnera u krevetu.

Evo šta nas još sve čeka kada su u pitanju ljuav i strast ovog letnjeg meseca, piše novosti.rs.

Ovan

U prvoj polovini meseca težićete potpunoj kontroli nad svime. Tačno ćete odrediti šta želite, a šta ne u krevetu. Iako je odlično da znate šta želite, uzmite u obzir i to šta želi vaš partner. U suprotnom, možete da se razočarate.

Ukoliko niste u vezi, prve nedelje meseca imaćete mnogo prilika za dejt, a u drugoj polovini meseca vas očekuje suša. Nemojte da odbijate poziv za žurku jer je to idealna prilika da upoznate nekog novog.

Horoskop ljubavi i strasti za jul 2018

Bik

Mesec startuje veoma jako što se tiče intimnih odnosa, ali se stvari pokreću onako kako treba tek oko 10. Ukoliko ste singl, sada je vreme da upoznate nekoga novog. Ako ste u vezi, želećete da budete kući i ušuškani sa partnerom prve nedelje meseca. Nakon toga, trudićete se da što više izlazite i da imate što više avantura sa vašim partnerom.

Blizanci

Počinjete mesec sa Venerom, planetom ljubavi i novca, koja dovodi do poboljšanja komunikacije sa vašim ljubavnikom.

♡ ♥💕 Jedan lajk nama puno znači ♡ ♥💕

Nemojte da se suzdržavate i da izbegavate razgovore o tome šta je dobro, a šta loše u krevetu i van njega. Ako ste singl, u redu je da odredite šta želite od vaše sledeće veze. Možda ćete biti u iskušenju da provedete više vremena kod kuće prve nedelje jula, pa isplanirajte gledanje nekih filmova ili serija…

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.