Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za 9. jul 2018. Pred nama je nova sedmica, a šta su to zvezde spremile za ovaj prvi dan u njoj, recimo za početak da budete spremni na to da ćete ceo dan biti pod nekakvom silom koja vam neće dati da idete napred, već ćete stalno biti pod utiskom da se krećete u mestu i završavate nešto čemu se kraj ne nazire!

To dovodi do konfuzije i nervoze, na kraju do poptpunog mentalnog kolapsa, odustajanja i depresije. Osobe koje se bave umetnošću u ovoj priči mogu da jedini profitiraju, jer će se prepustiti beskrajnom maštarenju, obogaćivanju ranijih radova, piše današnji dnevni horoskop.

Mogući problemi u saobraćaju, zastoji, višesatna čekanja, posebno ukoliko idete van zemlje. Preprečite put nervozi i slušajte lepu muziku usput.

Ovan

POSAO

Neko ima pozitivan uticaj na vaš način razmišljanja ili na odluke koje donosite. Kada pored sebe imate osobe od poverenja, sve se lako rešava i uspešno završava.

LJUBAV

Najveći užitak ili zadovoljstvo donosi vam susret sa bliskom osobom, koja zaista ume da vas obraduje i da vam ugodi. Uživajte u stvarima koje vas emotivno ispunjavaju.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

Dnevni horoskop za 9. jul 2018.
Dnevni horoskop za 9. jul 2018.

Bik

POSAO

Ponuđene su vam različite ideje o poslovnoj saradnji. Dobar izbor poslovne teme proizilazi iz zajedničkih dogovora i konsultacije sa pouzdanim saradnicima. Važno je da u dobrom profesionalnom maniru ispunite različita očekivanja.

LJUBAV

Priuštite svojoj porodici ili voljenoj osobi mnoge radosti i više nego dobru zabavu. Uz iskrene namere, usrećite osobu do koje vam je stalo.

ZDRAVLJE

Više spavajte.

Blizanci

POSAO

Imate dobar predosećaj i sa nestrpljenjem iščekujete neki poslovni razgovor sa jednom uticajnom osobom. Važno je da pravilno ističete svoje profesionalne sposobnosti, ali ne i da ugrožavate nečije interese.

LJUBAV

Podstičite kod sebe istraživački duh i smisao za dobar ukus u mnogim situacijama koje vas prate u privatnom životu. Prijaće vam emotivni susret i neka omiljena
zabava.

ZDRAVLJE

Niste u kondiciji…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.