Neki jednostavno prebrzo poklone svoje srce drugoj osobi – pa često završe sa slomljenim srcem…

Ko voli, taj je ranjiv. Dok su neki dugo vremena na bezbrižnoj distanci i ne žele da se potpuno „predaju“, drugi se mnogo brže otvore i ulete u ljubavnu vezu sa srcem na tacni. S jedne strane je to super, a s druge strane ta osoba postane ranjiva – i često završi povređena. A ova tri horoskopska znaka prednjače u tome…

1. Rak

Rakovi su u početku veze povučeni, ali čim dobiju osećaj da im neko dogovara, onda se totalno opuste i prepuste toj osobi. Za svog partnera će uraditi apsolutno SVE. To često „guši“ drugu osobu i tera je da drži distancu – što rođeni u znaku Raka nikako ne mogu da razumeju.

2. Ribe

Ribe imaju lošu naviku da radije „progutaju“ sve svoje brige i nezadovoljstvo – umesto da sve kažu na glas. Nažalost, zbog toga su u vezi vrlo često „žrtve“ – jer se uvek radije povuku, nego da nametnu svoju volju. U vezi će takođe radije uraditi sve za drugoga – umesto da se pobrinu za svoje potrebe – stoga često završe slomljenog srca.

3. Strelac

Kad se Strelci odluče za jednu osobu, onda se potpuno predaju vezi i prepuste se svim čulima. Pri tome potpuno isključe razum, jer najradije žive „ovde i sada“ – što ih čini ranjivima.

miss7.24sata.hr

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.