Home Nedeljni horoskop Nedeljni horoskop od 9. do 15. januara 2017: Sedmica sreće za Jarca,...

Nedeljni horoskop od 9. do 15. januara 2017: Sedmica sreće za Jarca, Devicu i Škorpiju

61
0
nedeljni horoskop od 9. do 15. januara 2017

Nedeljni horoskop od 9. do 15. januara 2017:  Saznajte u kojoj meri će vam zvezde biti naklonjene posle praznika, piše ehoroskop.net.

OVAN

LJUBAV: Oni koji imaju porodicu ovih će joj se dana prilično posvetiti. Oni u novim vezama prolaziće male krize u kojim treba da pokažu više razumevanja i tolerancije za drugu stranu. Uz malo takta uspeće da prebrode sva iskušenja. KARIJERA: Celokupna situacija na radnom mestu mogla bi vam ove dane učiniti napornim. Stalno ćete imati osećaj da gubite tlo pod nogama ili da sve zavisi od šefova, a baš ništa o vama. To je samo privremeno. Budite otvoreni i sarađujte. ZDRAVLJE&SAVET: Setite se svojih dostignuća.

BIK

LJUBAV: Ako izađete među ljude, naići ćete na niz prilika za prijatna poznanstva površnog karaktera. Dobro za zabavu. Zato smanjite svoja ljubavna očekivanja. Nije loše, ali sećate se i boljih dana. Oni u vezama biće uglavnom dobro. KARIJERA: Nalazite se u periodu kad neke stvari treba definitivno privesti kraju. Baš ova nedelja karakteristična je po tome. Završićete neke priče i okrenuti novi list. Kod nekih će to biti malo radikalnije. Ne žurite, nego prvo odvagajte. ZDRAVLJE&SAVET: Pazite na ishranu.

BLIZANCI

LJUBAV: Dane pred vama zapamtićete po pojačanim čežnjama i osećaju usamljenosti. Oni u vezama prolaziće iskušenja na temu dominacije u odnosu. Samci će pak ponekad prenagliti u udvaranjima jer će jedva čekati da uspeju u svojim namerama. Polako. KARIJERA: Predlagaće vam mnogo toga, ali vi sami nećete moći da utičete na stvari. Osećaćete se kao posmatrač kojem se nešto nudi bez pravog izazova. Sarađujte i pažljivo slušajte. Čitajte između redova. Ono što sad ne ide, ići će kasnije. ZDRAVLJE&SAVET: Svaki dan nađite nešto što vas raduje.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.