Home Dnevni horoskop Dnevni horoskop za 7. januar 2017: Pozitivne poslovne promene za Ribu, Ovan...

Dnevni horoskop za 7. januar 2017: Pozitivne poslovne promene za Ribu, Ovan se dvoumi između Vodolije i Strelca

34
0
Dnevni horoskop za 7. januar 2017

Dnevni horoskop za 7. januar 2017: Lažna poslovna sreća za Vodoliju, dok je Bik na životnoj prekretnici. Na polju ljubavi, kod Riba se pojavljuje neko od ranije, a Strelca obuzima melanholija. Ovo je današnji horoskop za danas 07.01.2017. godine, piše Luftika.

OVAN

Posao: Imate utisak da je vreme za velike promene. Nemate velike prohteve i više ste neko ko je skroman bez velikih pretenzija za nešto veliko. Malo ste nestrpljivi pa se očekuje da i brže delujete u samoj aktivnosti bez obzira što vas upozoravaju da to i nije baš u redu sa vaše strane. Možete biti izuzetno nagli u promenama. Neko će se protiviti svemu što radite. Ljubav: Jedna Vodolija je bolji izbor u odnosu na jednog predstavnika Strelca. Ovo naravno važi za one koji su slobodni. Zauzeti neće imati nešto naročito ovacije ali će moći da se svakako oslone na partnera. Zdravlje: Pripazite se dodatnog stresa jer preko polja posla može neko da vas dodatno iznervira.

BIK

Posao: Gorite da donesete pravu odluku. Po današnjem danu se poznaje cela godina pa bi bilo dobro da se rasteretite nepotrebnog razmišljanja na poslovnom segmentu kako bi na pozitivniji način privukli novac. Neko je potencirao da se desi nešto što vam svakako ne prija pa ne prizivajte slične energije. Ljubav: Jarac je pravi izbor ali se radi o osobi koja može da vam napravi dovoljno problema i da imate nesuglasice. Ponekad je dovoljno da budete i sami bez većih tenzija. Zdravlje: Moguće da ćete imati problem sa krvnim pritiskom jer ste neko ko je u stanju dovoljno da trpi.

BLIZANCI

Posao: Možda baš vi budete srećne ruke i dobijete poverenje u poslu koji ćete obavljati. Možete očekivati i povišicu pa se nadajte nečemu što vas vodi u svet izobilja. Neko je možda sve ovo video i poželeo isto što i vi imate pa može da vam napravi malo lošiji aspekat po tom pitanju. Imate zažtitu od takvih ljudi pa možete biti bezbrižni. Ljubav: Možda uvidite lošu stranu partnera koji je malo prećutkivao neke situacije koje su mu se desile. Neko je imao nameru da progovori po tom pitanju. Nemate razlog da se nervirate jer vi znate veći deo priče pa ne može da vas iznenadi nešto specijalno na ovom segmentu. Zdravlje: Vaša pasivnost dovodi do lošije krvne slike. Ako imate tegobe sa srcem obavezno se javite lekaru.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.