Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za 7. januar 2017: Pozitivne poslovne promene za Ribu, Ovan se dvoumi između Vodolije i Strelca

VAGA

Posao: Imate odlične aspekte koje bi bilo dobro da iskoristite za naredni period kako bi uspeli da se izborite sa troškovima koji vam stoje već duže vreme. Moćićete i više da zaradite preko očekivanog i vi to uviđate kroz vreme. Imate i podršku drugih ljudi i prijatelja ali ste vi neko ko je danas isuviše samostalan u celoj priči.

Ljubav: Možete se zaljubiti u krupniju osobu. Strelčevi su idealna prilika za ono što možete očekivati na ovom polju.

Zdravlje: Nemate posebnih problema osim što ćete morati da se pazite masne hrane koju ste možda uneli u većoj količini.

ŠKORPIJA

Posao: Imaćete izuzetne aspekte što se tiče novih poslovnih aranžmana i tako ćete u stvari doživeti veliku satisfakciju na jednom nivou koji obačuna dećava nešto veći priliv sredstava nego obično. Malo povedite računa o tome da se ne desi jedan transakcijski peh. Jedna konkurent ima pretenzije na deo vaše zarade.

Ljubav: Možda malo više očekujete od partnera ovaj put pa se spremite na jedan ozbiljan dijalog po tom pitanju kako bi izgladili odnos.

Zdravlje: Nemate većih problema osim što ćete na trenutak morati da merite krvni pritisak.

STRELAC

Posao: Imate osećaj da mnogo toga možete da izgubite pa se ne ustručavate da rešavate na vreme. Nećete se ni na koga oslanjati već ćete više stvari sami gurati na naekom nivou koji vama odgovara. Niste baš raspoloženi za veće druženje pa nećeti ni hteti da se preterano bavite finansijama jer vas dosta toga na prvi pogled plaši.

Ljubav: Nekome ste isuviše važni a niste baš svesni u kom pravcu vodi cela priča oko toga. Nemate jasnu predstavu šta je to tako bitno po pitanju onoga što vaš partner iziskuje.

♡ ♥💕 Jedan lajk nama puno znači ♡ ♥💕

Zdravlje: Kod vas je melanholija naglašena pa se savetuje da se više družite.

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.