Dnevni horoskop za 26. oktobar 2017
Dnevni horoskop za 26. oktobar 2017

Nedeljni horoskop od 8. do 15. oktobra 2017

…Rakovima povoljan poslovni period, Lav rizikuje zdravlje, Device čeka konflikt na poslu, Vaga ishitrena, Šкorpija mora da taktizira, Strelac oprezno na poslu, Jarac pod stresom, Vodolija pred ključnim promenama, ribe čeka filmski zaplet u ljubavi

Pročitajte šta vas tokom narednih sedam dana čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje i da li da investirate, pišu novosti

OVAN (21. 3 – 20. 4)

Posao – Loš aspekt vašeg vladara Marsa sa planetom sreće Jupiter, koji vam je do sada ometao planove, menja se u utorak. Već od srede očekuje vas nova klima u poslovnim aranžmanima. Važno je da osmislite poslovnu strategiju koja će vam omogućiti da prevaziđete problem iz prethodnog perioda. Žurba i neobjektivnost su posledica trenutne konjunkcije Marsa i Venere.

Ljubav – Spomenuta konjunkcija vam daleko više remeti emotivni nego poslovni život. Nosi vas strast i to stranputicom. Budite odmereni u komunikaciji i ne hvatajte se za sitnice.

Zdravlje – Ako se spremate za hiruršku intervenciju, probajte da je odložite i primenite terapiju lekovima.

Horoskop za 2018. godinu: Evo ko će biti najmoćniji i najsrećniji znak u sledećoj godini

Nedeljni horoskop od 8. do 15. oktobra 2017
Nedeljni horoskop od 8. do 15. oktobra 2017

BIK (21. 4 – 21. 5)

Posao – Pozicija vašeg vladara Venere u znaku Device, začinjena konjunkcijom sa Marsom, dodatno remeti i ono malo dobrih poslovnih šansi. Ova nedelja je posebno osetljiva po pitanju odluka koje donosite, jer Mesec u vašem prvom polju ukazuje da ne možete da razlučite koje informacije su prave i kojim putem krenuti. Budite oprezni i oko banalnih sitnica.

Ljubav – Venera u Devici uz Mars čini svaku situaciju napetom. Povoljno je što se to odvija u vašem petom polju, a nepovoljno zbog kvadrata sa Saturnom, jer aspekt ukazuje na radikalne situacije.

Zdravlje – Ukoliko imate probleme sa donjim stomakom ili mokraćnim putevima, idite odmah kod lekara.

Horoskop po ciganskim kartama za oktobar 2017

BLIZANCI (22. 5 – 21. 6)

Posao – Merkur u ovom periodu deluje nepovoljno, ali vas sprečava da počinite veće greške. Ipak, činite mnogo manjih. Probem je što ne vidite realnost, u svakoj situciji ste subjektivni i ubeđeni da je vreme za ozbiljne poteze. Aspekt sa Saturnom će ublažiti vaše greške.

Ljubav – Jupiter, vaš vladar sedmog polja, menja znak i ulazi u Škorpiju, a tu nije povoljan za vas. Očekujte razne događaje, ali svi će imati konotaciju haotičnog i nesređenog. Ne zalećite se, ne samo zbog Jupitera, već i zbog Saturna koji i dalje okupira vaše polje partnerstva.

Zdravlje – Ulazak Jupitera u vaše polje bolesti je znak da budete oprezni i delujete preventivno…

…nastavak na sledećoj stranici…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.