NAJMOĆNIJI I NAJSREĆNIJI ZNAK U 2018. GODINI: Evo kome će u sladećoj godini zvezde biti naklonjene

Horoskop za 2018. godinu: Evo ko će biti najmoćniji i najsrećniji znak u sledećoj godini

godišnji horoskop

Horoskop za 2018. godinu otkriva da će svaki znak zodijaka dobiti svoju šansu da se u nečemu dokaže. Vaš uspeh i sreća zavisiće od toga da li su vam zadati ciljevi i želje usklađeni sa položajem i kretanjem planeta.

Za Ovnove će 2018. godina biti odlična za lični razvoj i napredak, rešavanje ličnih problema, Biku sledi smirivanje, a Blizanci će morati da rade na emotivnom planu. Rakovima će naredna godina doneti razrešenje određenih problema, ali za Lava 2018. može biti sudbinska godina. Devici će 2018. godina doneti mnoštvo poslovnih i finansijskih prilika, dok će Vaga prilike za uspeh morati da potraži, ili napravi sama, bez pomoći drugih, piše astrosudbina.com. Za Škorpiju dobri vetrovi duvaju u jedra tek od jeseni, dok Strelcu prilike stižu sa svih strana. Strelac će ujedno biti i najsrećniji znak u 2018. godini. Jarac će ispaštati zbog ranijih grešaka, Vodolija će imati sreće na ljubavnom planu, dok će Ribe imati dosta sreće sa novcem.

Za Vage i Jarčeve ovo može biti godina oslobađanja od nekih starih obaveza, situacija koje su ih sputavale, ili toksičnih ljudi za koje su bili vezani. Smeši im se unapređenje i to ne mora značiti samo u poslovnom smislu. Jednostavno će se popeti na viši nivo ili položaj u onome čime se bave. To će im pomoći da se lakše izdvoje iz mase i budu zapaženiji.

2018. godina biće godina otkrivanja pravih lica mnogih ljudi. U skladu s tim doći će do odgovorajućih promena – bilo da se one tiču raskida, razvoda, iznenadnog odvajanja. To će naročito pogoditi Ovnove, Rakove, Vage i Jarčeve.

Januar 2018. godine biće pogodan mesec za pravljenje planova za budućnost. U tom periodu ideje će se lakše artikulisati, a nove prilike iskrsavati. Sličan period nailazi i u avgustu, dok će jesen biti rezervisana za raščišćavanje nekih starih računa.

najmoćniji znak 2018. godine

Evo koji znak će u 2018. godini biti najmoćniji, a koji najsrećniji – U čemu će znakovi horoskopa imati priliku najviše da se dokažu:

Najmoćniji znak

Možda će vas ovo iznenaditi, ali najmoćniji znak u 2018. godini biće Ribe. Pred ovim romantičnim i nežnim bićima naći će se brojni izazovi i prepreke koje će Ribe spremno dočekati, jer su astrološke prilike takve da Ribe veoma lako iz svega toga mogu dobro profitirati.

Najzavodljiviji znak

Ovnovi možda nisu uvek najslađi, ali zato imaju energije za izvoz, što im daje neodoljiv šarm. U 2018. godini im neće ponestajati udvarača i obožavalaca.

Najpoverljiviji znak

Naredne godine najviše ćete moći verovati Devici. Njoj će naročiti biti lako da se brine o drugima. Pokazivaće zavidan nivo saosećanja, empatije i posvećenosti, što će njihove najbliže naročito radovati.

…nastavak na sledećoj stranici…

Stranica > Sledeća

Inicijalizacija u toku...

Leave a Reply

six + 4 =