Astro prognoze za Novu godinu: 2020. biće izuzetno značajna za ljubav Vagama i Lavovima, a za posao Jarčevima i Vodolijama
Astro prognoze za Novu godinu: 2020. biće izuzetno značajna za ljubav Vagama i Lavovima, a za posao Jarčevima i Vodolijama

Dobrodošli u 2020. godinu! Biće ovo godina koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim – očekujte događaje koji će vaš život promeniti iz korena. Mnoge stvari koje su vas mučile u 2019. godini, jednostavno će nestati. Neke priče će se zauvek završiti, a na nekim poljima slede vam novi počeci u kojima ćete moći da iskažete sebe i svoje kvalitete.

U nastavku otkrijte kakva će biti 2020. godina!

2020 godina – godina analize

Ako posmatramo celu 2020-tu godinu, možemo zaključiti da će ovo biti godina analize i preispitivanja. Po energiji, biće znatno lakša od 2019-te godine, ali postojaće izazovi koje ćete morati da savladate na teži način. Biće ovo interesantna godina u kojoj će se planete kreirati događaje koji mogu da promene život iz korena. U ovoj godini lakše ćete se suočavati sa promenama koje su se dugo odlagale. Mnogi znaci će u ovoj godini izbaciti iz života ljude koji su im loše uticali na energiju i na raspoloženje. Mnoge veze i brakovi će se završiti u ovoj godini, mnoga poslovna partnerstva će biti prekinuta. Godina analize donosi promatranje sopstvenih postupaka na svim životnim poljima, a to posebno važi za Strelčeve, Rakove i Ovnove. Budite spremni na nove početke i budite zahvalni na svakoj prilici, jer mnoge stvari upravo vama idu u korist.

2020 – izuzetno važna godina na polju ljubavi

Ovo je godina u kojoj ćete tačno znati šta želite, a šta nikako ne želite. Škorpije, Lavovi i Vage imaće priliku da u 2020-toj godini svoje emocije jasno shvate i da se ponašaju u skladu sa njima. Mnogi znakovi u ovoj godini biće otvoreniji prema sebi i prema svojim partnerima, što donosi raščišćavanje odnosa. Mnoge će tajne izaći na videlo, mnoge priče će doživeti svoj produžetak. Početak godine delovaće dosta stabilno, dok bi već na polovini godini mogle da nas sačekaju burnije emocije i iskrenost koja ume da bude mač sa dve oštrice. Jako je bitno da ovu godinu shvatite ozbilno, kada je ljubavno polje u pitanju, jer ona ima da vam poruči važne stvari. Na vama je samo da izaberete, odreagujete, uradite nešto konkretno. Dobra je godina za osnivanje porodice, za proširenje porodice, za zajedničke investicije sa partnerom, za pokretanje zajedničkog posla.

Astro prognoze za Novu godinu: 2020. biće izuzetno značajna za ljubav Vagama i Lavovima, a za pos
Astro prognoze za Novu godinu: 2020. biće izuzetno značajna za ljubav Vagama i Lavovima, a za pos

2020 godina – godina za poslovni uspeh

Ova godina će zbog položaja planeta, mnogim znakovima doneti karijeru o kakvoj su do sada sanjali. Jarčevi, Ribe i Vodolije će posebno biti praćeni srećnom zvezdom, što se tiče poslovnog aspekta. Tajna je u strpljenju, jer strpljenje u ovoj godini donosi neviđeni uspeh. Već na početku godine, osetiće se pojačana energija za završavanje zaostalih poslova, za pokretanje sopstvenih poslova, za inicijativno zapošljavanje, za realizaciju starih ideja. Šta god da imate na umu, moći ćete da sprovedete u delo, ali biće potrebno strpljenje da vidite rezultate koje ste očekivali. U ovoj godini najviše će vas koštati odustajanje. Upornost se uvek na kraju isplati,a to će mnogi znaci osetiti na svojim ličnim primerima.

2020 godina – godina za opraštanje, stabilnost i napredak

Ako u protekloj godini niste naučili lekciju koja poručuje da je važno opraštati, budite sigurni da će se to desiti ove godine. Više razumevanja, tolerancije i saosećanja će mnogim znacima doneti mir i spokoj. 2020-ta godina donosi izazove na svim životnim poljima. Biće mnogo preispitivanja, mnogo pitanja i odgovora. Kada budete savladali lekcije koje vam se pružaju, uspećete da ostvarite stabilnost i sigurnost. Napredak je neminovan, i zato iskoristite ovu godinu na što bolji način. Trudite se da budete pažljiviji, da poštujete sebe i druge, da ne bežite od svojih emocija i stavova.

mogujatosama.rs

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.