Nedeljni horoskop od 6. do 13. januara 2020.
Nedeljni horoskop od 6. do 13. januara 2020.

Nedeljni horoskop od 6. do 13. januara 2020: Vage, Ovnovi i Jarčevi uživaće najveću naklonost zvezda u drugoj nedelji Nove godine. Šta očekuje svaki horoskopski znak u ovom periodu na svim životnim poljima saznajte odmah u nedeljnom horoskopu, piše Ehoroskop.

OVAN

LJUBAV: Pred vama je nedelja intenzivnih izlazaka i brojnih prilika za ljubav. Vaš društveni život će oživeti i postaće toliko bogat da u prvom trenutku možda nećete moći ni da se snađete. Prihvatite pozive, doterajte se i idite među ljude. Oni vas očekuju sa radošću.

KARIJERA: Izađite u susret jednoj osobi koja nije sigurna kako da obavi posao. Budite otvoreni, jer se u krajnjoj liniji radi o zajedničkim rezultatima koji će kasnije doći. Zahvalnost koja će uslediti biće vam novi motiv za dalji rad u budućnosti.

ZDRAVLJE&SAVET: Čovek je čoveku lek.

Nedeljni horoskop od 6. do 13. januara 2020.
Nedeljni horoskop od 6. do 13. januara 2020.

BIK

LJUBAV: Povremena otuđenost koju ćete primećivati u emotivnim odnosima ponekad će vas zabrinjavati. Prihvatite je kao priliku da poradite na svojoj unutrašnjoj ličnoj inventuri. Ovo je prolazna faza kroz koju lakše prolazite sa humorom.

KARIJERA: Posao će vam izgledati sve lakši. Ipak, to je samo vaš ugao gledanja. Sada imate dovoljno razloga da radite bez briga, ali napori će vas sustizati. Zato se dobro organizujte. Duh vodi telo, ali telu nekad treba pauza.

ZDRAVLJE&SAVET: Vežbajte tehnike relaksacije.

BLIZANCI

LJUBAV: Većinom ćete se snalaziti kako znate i umete. Jedan dan biće sjajno, a drugog nikako. Najbolje se da se ovog drugog dana osamite. Ne ulazite u rasprave jer se one neće dobro završiti. Ono dobrog vremena između vas i voljene osobe provedite u ljubavi.

KARIJERA: Trenutno niste u najboljoj formi za rad. Ne samo da vam se ne radi, nego i okolnosti ne daju podsticaje. Nedostatak motivacije biće prirodna posledica ovakvog stanja. Uglavnom ćete odrađivati zadano bez previše pitanja.

ZDRAVLJE&SAVET: Boravak u prirodi bi vas osvežio.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.