Godišnji horoskop za 2020. godinu: Saznajte šta očekuje vaš znak Zodijaka u 2020-oj
Godišnji horoskop za 2020. godinu: Saznajte šta očekuje vaš znak Zodijaka u 2020-oj

Stiže vreme lepih, dugoočekivanih promena. Saznajte šta očekuje vaš znak Zodijaka u 2020. godini!

Svaka nova godina predstavlja nov životni ciklus, a evo šta nam predviđa kratka astro prognoza za 2020. godinu, pišu Stil.kurir.rsLovesensa.rs.

Prema kineskoj astrologiji, 2020. godinom vladaće Pacov, znak koji je simbol marljivosti, ambicioznosti i brzine. Astrolozi ističu da će 2020. godina doneti dugo očekivane i lepe promene u životu svakog od nas.

OVAN – Horoskop za 2020.  Vreme je za nove pobede!

U 2019. godini bili ste vrlo vredni. Sada vam se čini da niste postigli ništa značajno, ali 2020. godina je definitivno vaša godina sreće i prosperiteta. Sve najbolje je pred vama!

Pacov, vladar 2020. godine, bodri one koji se oslanjaju samo na sebe i ne sumnjaju u svoj uspeh. Uspeh vam neće pasti sa neba, već imate apsolutnu zaslugu za sve što ćete dobiti. Očekuju vas nove pobede i imaćete veliki podsticaj za ostvarenje ambicija u 2020. godini.

Godišnji horoskop za 2020. godinu: Saznajte šta očekuje vaš znak Zodijaka u 2020-oj
Godišnji horoskop za 2020. godinu: Saznajte šta očekuje vaš znak Zodijaka u 2020-oj

BIK – Horoskop za 2020.  Ostvarenje najlepšeg sna!

Bik teži realnosti i zato nikada ne pravi nerealne planove. Međutim, 2020. godina promeniće pogled na život i poverovaće da se snovi zaista ostvaruju.

Element Zemlje upravlja 2020. godinom, a to znači da će Bik kao zemljani znak imati šansu za razvoj karijere i ostvarenje finansijskog blagostanja. Ovo je savršen period da rizikujete i prihvatite primamljivu poslovnu ponudu. U 2020. godini vas definitivno očekuje veliko samoostvarenje!

Astro prognoze za Novu godinu: 2020. biće izuzetno značajna za ljubav Vagama i Lavovima, a za posao Jarčevima i Vodolijama

BLIZANCI – Horoskop za 2020.  Osetite životnu radost!

Blizanci svaku promenu očekuju otvorenog srca i sa dozom optimizma, pa za njih svaka godina donosi nešto pozitivno. 2020. godina neće biti naročito neobična za Blizance.

Iako nas očekuje moran period, Blizanci će ipak pronaći način da ispune svoj život avanturom i radošću. Očekuju vas nova otkrića, putovanja i lepa poznanstva.

RAK – Horoskop za 2020.  Povratak lepe prošlosti!

Uspeh u 2020. godini očekuje one Rakove koji su spremni da rade na sebi i hrabro krenu ka zacrtanom cilju. Za Raka će naredna godina biti idealna za obnavljanje starih veza ili vraćanje onoga što ste izgubili u prošlosti.

Ovo je savršen period za pomirenje sa članovima porodice, povratak u stari dom ili sprovođenje nedovršenih planova iz prošlosti. Osvrnite se i mislite na stvari koje vam najviše nedostaju. Potrudite se da ih vratite…

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.