Nedeljni horoskop od 8. do 14. oktobra 2018
Foto: freepik.es

Nedeljni horoskop od 8. do 14. oktobra 2018: Prema prognozi astrologa, u ovom periodu najsrećniji će biti Blizanci, Vage i Lavovi. Šta očekuje svaki znak  u ljubavi, na poslu, u kakvoj će formi biti i šta im savetuje astrolog saznajte u ovonedeljnom horoskopu, piše Ehoroskop.net.

Ovan

LJUBAV: Povremene nesuglasice između vas i voljene osobe biće povezane s vašim bučnijim reagovanjem ili sa sitnicama. Suzdržite se od komentara i usresredite se na ono što je dobro i ono što je važno. Tako ćete se oboje osećati bolje i bićete mirniji.

KARIJERA: Na dnevni red opet će se vratiti neke teme iz prošlosti ili ćete morati da sarađujete sa ljudima koji vam baš nisu legli. Ali šta je, tu je. Treba ostati sabran i profesionalno odraditi svoj deo posla. Kasnije ćete biti zadovoljni što ste se tako postavili.

ZDRAVLJE&SAVET: Idite tamo gde vam je dobro.

Bik

LJUBAV: U ljubavnom životu bićete usresređeni na svakodnevnicu. Nećete imati velike prohteve, sasvim suprotno, bićete manje zahtevni nego inače. Oni koji su još sami ljubav će potražiti na običnim mestima i bez pritiska da je moraju naći. To će biti opuštajuće.

KARIJERA: Sve ćete se bolje povezivati s ljudima iz struke. Neki će dobiti priličnu količinu informacija kroz koje će proširiti svoja znanja i uspostaviti nove potencijalne saradnje. Bićete osoba otvorena za sve. Neki će putovati zbog posla.

ZDRAVLJE&SAVET: Moguća je poseta naporne rodbine.

Nedeljni horoskop od 8. do 14. oktobra 2018

Blizanci

LJUBAV: Bićete aktivni u stvaranju kontakata pa ako ste još sami, mogli biste da nekoga upoznate. Barem za prijatan razgovor uz kafu. Neki će potrošiti više od planiranog kako bi impresionirali dragu im osobu. Ipak, kad sve saberu, biće zadovoljni.

KARIJERA: Poboljšaće se atmosfera na radnom mestu i uprkos povremenom umoru, vi ćete raditi lakše. Odnosi s kolegama takođe će postati bolji. Male frustracije mogu se pojaviti zbog finansijskih teškoća koje su prolaznog karaktera.

ZDRAVLJE&SAVET: Učinite nešto za svoju kondiciju.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.