Uskoro će im se životi radikalno promeniti na bolje: Neviđena sreća očekuje ova 3 horoskopska znaka u 2020. godini
Foto: freepik.es

Horoskop po ciganskim kartama za oktobar 2018: Saznajte kakvu vam sudbinu predviđaju za aktuelni mesec, piše Moj Astrolog.

OVAN

NEPRILIKA-NADA-KUĆA

Ljubav

Nove ljubavi obojene su jakim sudbinskim, karmičkim elementom. Poznanstva sa suprotnim polom idu kroz posao i kroz društveni život, ali moguće je da se tu negde blizu vas već nalazi osoba koja će vam pomutiti pamet….samo je još uvek ne primećujete. No, ne brinite, to „primećivanje“ dogodiće se od početka druge dekade oktobra….Ukoliko ste zauzeti, naučite da povremeno spustite loptu u komunikaciji sa voljenom osobom, makar tokom prvih deset dana oktobra. Ako planirate zajedničko putovanje, najbolji period za tako nešto je druga dekada meseca. Čuvajte stabilnost svojih bitnih veza!

Posao

Ukoliko planirate ulaganja u privatni posao, budite umereni. Moguće je da su vaši planovi preambiciozni. Slede vam i troškovi vezani za kuću ili članove porodice. Generalno gledano – budite vrlo aktivni, jer je sada moguće napraviti promene koje bi vam na duži rok obezbeđivale stabilnost. Podrška drugih biće vam veoma važna u drugom delu meseca, zato pokrenite svoje veze i vezice ako negde „zapnete“.

Zdravlje

Alergije, vene, kičmeni stub, zubi, hormoni – ovo su slabe tačke tokom oktobra, najpre starijim Ovnovima. Kod mlađih – nedostatak sna i odmora.

Horoskop po ciganskim kartama za oktobar 2018

BIK

NEŠTO NOVCA-NOVAC-DAR

Ljubav

Bikovi će tokom oktobra prvenstveno morati da preispitaju sebe – da li su zadovoljni u odnosu u kojem su, da li smatraju da je to prava osoba za njih, da li je vredna njihovog truda? Tek kada sami sebi budete mogli da odgovorite na ova pitanja, tek onda ćete moći da uradite i nešto konkretnije – ili da se istinski posvetite vezi u kojoj ste ili da odaberete da budete ponovo slobodni. Kakva god da vaša odluka bude, ono što je sigurno jeste da ćete biti zadovoljni u svojoj koži pred kraj meseca. Oni koji su usamljeni imaće povremene kontakte sa suprotnim polom, ali ćete se generalno gledano, teško otvoriti ka ljubavi

Posao

Poslovna, ali i finansijska tematika je ono što vas najviše okupira i interesuje tokom ovog meseca. Mnogi od vas će po ovim pitanjima uspeti da ste ne samo stabilizuju, već i da naprave vrlo velike i značajne korake unapred. Imaćete više poslovnih šansi, naročito tokom druge i treće dekade oktobra. Početkom meseca više obratite pažnju na dokumenta, ali i na ugovore. Postoje mogućnosti grešaka ili gubljenja.

Zdravlje

I dalje je ishrana jedna od bitnijih stavki koja određuje kvalitet vašeg života i zdravlja. Ukoliko je to moguće – izbegavajte makar slatkiše.

BLIZANCI

LJUBOMORA-BOLEST-MISAO

Ljubav

Postoji neka forma unutrašnjeg pritiska kada su u pitanju vaše bitne emotivne relacije. Po kartama se ne oslikavaju sukobljavanja sa partnerom, već pre vaše preispitivanje, razmišljanje, nezadovoljstvo, možda i povremeni talasi ljubomore. Bilo bi dobro da se po pitanju svega ovoga otvorite prema voljenoj osobi, da olakšate dušu i popričate, ali čini mi se da vi niste spremni za tako nešto. Prosto – ćutite i gledate u kom pravcu će situacija ići na dalje. Ukoliko ste usamljeni, možete tokom oktobra biti „bolesni od ljubavi“. Neko vam je ušao pod kožu i žarko biste želeli da ga osvojite, ali se ništa konkretno ne dešava….

Posao

Tokom oktobra će vam vrlo često biti muka kad pomislite da morate na posao. Niti ste zadovoljni atmosferom na radnom mestu, nit ste vi u nekom posebnom raspoloženju. Sve vam je teško, ljudi su vam naporni – kao da ste se energetski previše iscrpeli i sada funkcionišete sa 30 posto snage. Tek pred kraj oktobra više ćete se angažovati oko svojih planova, mada bih ipak rekla da će to zaći u novembar.

Zdravlje

Pad imuniteta će biti vrlo osetan. Često ćete kašljucati, kijati, često ćete imati onaj osećaj kao da ćete svaki čas da se razbolite.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.