Horoskop tokom vladavine Ovna
Nedeljni horoskop od 8. do 14. januara 2018

Nedeljni horoskop od 8. do 14. januara 2018: Planete će tokom ove sedmice najviše ići na ruku osobama rođenim u znaku Jarca, Blizanaca i Vodolije. Šta možete očekivati po pitanju ljubavi, posla i zdravlja u drugoj januarskoj nedelji saznajte u ovonedeljnom horoskopu, piše Ehoroskop.

OVAN

LJUBAV: Bićete zagonetka drugima, a u duši spremni na ljubav. Mnogi će otkrivati svoju erotičnost. Ako već jeste u vezi, ona bi trebalo da se poboljša, a partner bi opet mogao da se zaljubi u vas. Samci će biti pozivani u društvo, ali na diskretan način.

KARIJERA: Aktiviraćete se u obnavljanju poslovnih kontakata, pa ćete pokušati da oživite neke pređašnje projekte za koje verujete da su dobri. Balansiraćete između otvorenog pristupa i diskrecije. Neke stvari ipak ćete zadržati za sebe.

ZDRAVLJE&SAVET: Idite tamo gde vam je dobro.

Nedeljni horoskop od 8. do 14. januara 2018

BIK

LJUBAV: Oni koji su u dužm vezama imaće sve jaču potrebu za intimnošću, pa će se najverovatnije povući u osamu svog doma gde će uživati udvoje. Oni koji još traže srodnu dušu mogli bi je sresti na sasvim običnim svakodnevnim mestima.

KARIJERA: Uslediće dani kad ćete biti vešti u obavljanju poslova, ali nespretni u izražavanju. Moglo bi se dogoditi da vas pogrešno protumače ili loše shvate. Zato se potrudite da budete što jasniji ili ne objašnjavajte ništa kad baš ne morate.

ZDRAVLJE&SAVET: Fizički ste u dobroj formi.

BLIZANCI

LJUBAV: Planete vam uglavnom idu na ruku kad se o ljubavi radi. Oni u vezama neka budu ipak malo tolerantniji. Oni koji su još sami rado će izlaziti i zabavljati se do mile volje. Jako će im goditi velika društva i bučna mesta. Biće veseli.

KARIJERA: Vreme je za sređivanje sitnijih poslova. I oni uhodani, ali ne preambiciozni, ići će vam od ruke. Ako pak želite da se upustite u nešto veće, atraktivnije ili zahtevnije, ovo nisu najbolji dani za takvo nešto. Bolje je zasad svoditi račune.

ZDRAVLJE&SAVET: Uživajte u prirodi.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.