Nedeljni horoskop

NEDELJNI HOROSKOP OD 8. DO 14. JANUARA 2018: Planete će najviše ići na ruku Jarčevima, Blizancima i Vodolijama

RAK

LJUBAV: Bićete željni zabava i događaja, a neće ih biti dovoljno da vas ispune. Imajte na pameti da je ovo prolazna faza, pa joj ne trebate pridavati previše značaja. S druge strane, ako ste u dužoj vezi, stvari se razvijaju sasvim dobro.

KARIJERA: Komuniciraćete sa saradnicima oko sitnijih tema, ali ćete to odraditi besprekorno. Ponekad će vam nedostajati pravih izazova jer oni koje doživljavate svakodnevno biće manje atraktivni. Neka je i tako, radite najbolje što možete.

ZDRAVLJE&SAVET: Uživaćete u svakom sportu.

Nedeljni horoskop od 8. do 14. januara 2018

LAV

LJUBAV: Pred vama su lepi ljubavni dani u kojim će biti mnogo prilika za zbližavanja. Vaš društveni život postajaće ih dana u dan sve bogatiji, a vi sve radnosniji. Nemojte sedeti kod kuće, idite među ljude, pokažite se i uživajte.

KARIJERA: Niste svesni svojih mogućnosti. Od vas se očekuje više i bolje zato što ste za to sposobni. Potrudite se da odradite ono što morate, a onda se posvetite onom što želite. Tako ćete napredovati na stabilan i siguran način.

ZDRAVLJE&SAVET: Neki razmišljaju o odlasku kozmetičaru.

DEVICA

LJUBAV: Bićete raspoloženi za ljubav, ali druga strana držaće blagu distancu prema vama. Trebaće vam malo više truda da joj se približite. Ne odustajte, nego istrajte. Oni koji su mladi lakše će se povezivati, a izlazaka neće nedostajati kod svih.

KARIJERA: Pred vama su neke nove mogućnosti. Odgovori na ranije postavljena pitanja stižu. Sve vas to usmerava na daljnji rad u kom mogu doći do izražaja neki vaši mali talenti, kao i znanje. I dalje ste u brojnim kontaktima koji vas podstiču.

ZDRAVLJE&SAVET: Bićete željni novih spoznaja i učenja.

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.