Zvezde će im biti naklonjene sve do 24. oktobra 2020: Retrogradni Pluton donosi veliku sreću za ovih 5 horoskopskih znakova
Foto: freepik.es

Nedeljni horoskop od 8. do 14. aprila 2019: Biće ovo dobar period za Lavove, Ovnove i Vage, a šta očekuje svaki horoskopski znak u ljubavi, na poslu i kakvog će zdravlja biti saznajte odmah u ovonedeljnom horoskopu, piše Ehoroskop.net.

OVAN

LJUBAV: Ovih ćete dana imati promenljiv vetar kad se o ljubavi radi. Neka vrata će se otvarati, ali neka će se i zatvarati. Ponekad i istovremeno. Zato budite maksimalno otvoreni i budno pratite svaku priliku. Treba prepoznati šta se krije iza nje.

KARIJERA: Na poslu će vam uglavnom ići dobro. Štaviše, pojačaćete kontakte i više ćete se angažovati oko mladih saradnika. Neki će otvoriti vrata novim osobama na poslu ili će oni sami biti pozvani nekuda da rade. Izazovi će biti svakodnevni.

ZDRAVLJE&SAVET: Imaćete dovoljno snage za sve.

BIK

LJUBAV: Povremeno ćete osetiti poneku privatnu frustraciju ili prepreku za ljubav. Izdržite, a najviše zato jer ćete istrajanjem uvideti koliko zapravo imate snage i koliko volite. Sve će se tako istopiti samo od sebe, a ostaće samo ono dobro.

KARIJERA: Čini se kao da će svanuti, ali nikako da to dočekate. Već vas hvata nestrpljenje da pokažete šta sve znate. Još ove nedelje biće potrebno da nešto pripremite ili dovršite. Zato to učinite polako i sigurno. Kad su temelji dobri, kuća je čvrsta.

ZDRAVLJE&SAVET: Zanemarite kritičare.

Nedeljni horoskop od 8. do 14. aprila 2019

BLIZANCI

LJUBAV: Dobro raspoloženje, vaša otvorenost i spremnost da izrazite ono što osećate, kao i naklonost druge strane, učiniće vam ove dane lepim. Oni koji još traže srodnu dušu lako će se približiti svakoj osobi suprotnog pola. Biće zanimljivo.

KARIJERA: Svoje poslovno interesovanje polako ćete prebacivati na proširenje svojih znanja i stručnih sposobnosti. Neki će se usavršavati. Sad će se naime, ostvariti neki zakonski temelji da možete da pokrenete nešto u tom pravcu. Neki će zbog toga putovati.

ZDRAVLJE&SAVET: Prvo sagledajte šta imate, pa tek onda delujte.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.