Mesečni horoskop za maj 2020: Bik preuzima kormilo života u svoje ruke, moguća trudnoća za Jarca, emotivne turbulencije kod Device
Mesečni horoskop za maj 2020: Bik preuzima kormilo života u svoje ruke, moguća trudnoća za Jarca, emotivne turbulencije kod Device

Nakon boravka u sporom, fiksnom zemljanom znaku Bika, tranzit Marsa kroz lepršavi, vazdušni znak Blizanaca će doneti promenu kursa i dašak nove, sveže energije.

Poput proleća koje se trenutno budi, tako i mi polako izlazimo iz perioda letargije. Budi se avanturistički duh i želja za promenama.

Mars predstavlja našu primarnu motivaciju, našu volju i želju za bilo kojom vrstom akcije. Njegov tranzit kroz znak Bika, u kojem Marsu nije mesto, je kod većine ljudi izazvao tromost, hroničan umor i nedostatak elana, piše astrolog Miloš Tomić.

Zato Marsov boravak u Blizancima vraća motivaciju i želju za promenama u naš život. Ipak, budite na oprezu do 17.04! Marsov vladar je Merkur u Ribama, gde njemu nije mesto, kao ni Marsu u Biku. Ovakva planetarna postavka može značiti da imamo energiju i motivaciju, ali nemamo konkretan cilj i projekat na koji bismo to primenili, pa smo izgubljeni u magli.

Ali, Merkur boravi u Ovnu, Marsovom znaku, od 17.04. do 07.05. Kada 2 planete zamene vladajuće znakove, kažemo da imaju uzajamnu recepciju, što je izuzetno benefična postavka. U ovom periodu ćemo iskoristiti sve pružene mogućnosti, jer ćemo imati prave ideje i pravu motivaciju. Ova kombinacija vatrene i vazdušne energije će doneti eksploziju strasti i želje za uspehom.

Kako kod Blizanaca sve počiva na komunikaciji, ovih dana nam rečnik može postati žustriji i vatreniji, a reakcije ishitrene.

Mars u Blizancima simbolički predstavlja i 2 vozača koja se svađaju na raskrsnici, ali i dete koje je palo sa bicikla. Drugim rečima, budite oprezni u saobraćaju!

Na zdravstvenom planu, čuvajte se respiratornih infekcija i povreda ekstremiteta.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.