Home Nedeljni horoskop Nedeljni horoskop od 7. do 13. oktobra 2019: Udvarači se motaju oko...

Nedeljni horoskop od 7. do 13. oktobra 2019: Udvarači se motaju oko Vage, Jarac treba da spusti loptu na vreme, Devici ide neočekivano dobro na poslu

124
0
Nedeljni horoskop od 7. do 13. oktobra 2019.
Foto: freepik.es

Nedeljni horoskop od 7. do 13. oktobra 2019: U drugoj sedmici oktobra najviše izgleda za sreću i uspeh imaće Blizanci, Vodolije i Vage, a evo šta očekuje sve horoskopske znake u nastupajućoj nedelji, piše Ehoroskop.

OVAN

LJUBAV: Prepreke i frustracije su na pomolu. Oni koji su u dužoj i stabilnoj vezi pa poznaju svog partnera znaće kako da izdrže ovo, pomalo neprijatno, razdoblje. Oni koji tek počinju neki odnos verovatno će se privremeno udaljiti jedno od drugog. KARIJERA: Trenutno niste u najboljoj formi za rad. Ne samo da vam se ne radi, nego i okolnosti ne daju podsticaje. Nedostatak motivacije biće prirodna posledica ovakvog stanja. Uglavnom ćete odrađivati zadato bez previše pitanja. ZDRAVLJE&SAVET: Šetajte češće na čistom vazduhu.

BIK

LJUBAV: Možda ste mogli da postignete i više, ali nema razloga da budete nezadovoljni. Sad ćete svoje snage usmeriti na učvršćivanje onog što ste postigli u emotivnom životu. Malo manje dešavanja, više intimnosti, ali na kraju krajeva, sve vam  ide u prilog. KARIJERA: Novi saradnici u poslu koji radite pojaviće se iz drugog radnog okruženja ili čak druge sredine. Vi ćete im pokazati kako da se najbolje prilagode poslu. Bićete puni dobrih saveta i još boljih namera. Neka pitanja i dalje će ostati bez odgovora. ZDRAVLJE&SAVET: Češće boravite u prirodi.
Nedeljni horoskop od 7. do 13. oktobra 2019.
Nedeljni horoskop od 7. do 13. oktobra 2019.

BLIZANCI

LJUBAV: Izgledno je da ćete mnogo pričati s osobama suprotnog pola. To ipak ne znači da ćete na taj način povećati bliskost u odnosima. Biće mnogo različitih tema, ali sve će to izgledati kao grebanje po površini. Vaše srce i dalje je prazno. KARIJERA: Posao će vam izgledati nekako lakši. Ipak, to je samo vaš ugao gledanja. Sada imate dovoljno razloga da radite bez briga, ali napori će vas sustizati. Zato se dobro organizujte. Duh vodi telo, ali telu nekad treba pauza. Pazite da ne pregorite. ZDRAVLJE&SAVET: Nađite sport za sebe.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.