Home Dnevni horoskop Dnevni horoskop za 6. oktobar 2019: Nova ljubav za Ovna, Devica nervozna,...

Dnevni horoskop za 6. oktobar 2019: Nova ljubav za Ovna, Devica nervozna, Raku stižu pare

74
0
GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2022.
GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2022.

Dnevni horoskop za 6. oktobar 2019: Strelac u svađi sa partnerom, Vodolija ima podršku okruženja a Vaga pad imuniteta, piše kurir.rs.

OVAN

Kroz srećne okolnosti dolazite do nove poslovne prilike ali i do novih informacija koje su vam na ovom polju značajne. Nova ljubav je pred vama i možete da se nadate da ćete biti zadovoljni. Preporučuje vam se veća fizička aktivnost.
Dnevni horoskop za 6. oktobar 2019.
Dnevni horoskop za 6. oktobar 2019.

BIK

Možete da očekujete miran dan za polje posla. Očekuje vas faza u kojoj ćete biti zadovoljni okolnostima. Imate poverenje u svog partnera i zadovoljni ste time kako vaša veza funkcioniše sada. Dobro se osećate u svojoj koži.

BLIZANCI

Povoljan je dan za početak nove veze koja bi mogla da traje na duže staze u budućnosti. Spremni ste za promene. Otvoreni ste u komunikaciji sa osobom do koje vam je stalo. Dajte svoj maksimum na ljubavnom polju. Zdravlje je dobro.

RAK

Dolazi vam priliv novca koji je donekle neočekivan ali ćete svakako biti zadovoljni. Moguće je da sa voljenom osobom imate neke probleme i da vam nije lako da prevaziđete krizu koja je nastala. Povedite računa o unosu tečnosti.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.