Dnevni horoskop za 1. maj 2019

Nedeljni horoskop od 7. do 13. maja 2018: Blizanci, Škorpije i Bikovi će biti miljenici zvezda u narednom periodu a šta vaš znak očekuje na svim životnim poljima pročitajte u ovonedeljnom horoskopu, piše Ehoroskop.

OVAN

LJUBAV: Ovih dana mešaćete dva privatna stila: jedan je raznolik, atraktivan, s puno ljudi, a drugi je tih, povučen, običan, svakodnevan. Ponekad ćete biti glavna meta udvarača, a već drugog dana obična osoba koju primećuju samo prijatelji. Bićete dobro.

KARIJERA: Možete više od onog što mislite. Ugledni ljudi će vas podržati, ali još ne stižu potrebna očitovanja. Zbog svega trebaće vam strpljenja. Radite dalje bez previše pitanja, jer uskoro ćete dobiti očekivano. Budite profesionalni i ozbiljni.

ZDRAVLJE&SAVET: Vežbajte koncentraciju.

BIK

LJUBAV: U idućim danima vi ćete se verovatno opustiti. Počeće da vas zanimaju najrazličitije teme o kojim ćete rado komunicirati s osobama suprotnog pola. Voljena osoba primetiće ovu malu distancu, a kako vas ne bi pogrešno shvatila, više pričajte i s njom.

KARIJERA: Saradnja između vas i drugih obnoviće se uz pomoć novih informacija koje su se čekale. Sve će biti postavljeno na novim osnovama, a vi bi trebalo da se nađete u novoj ulozi. Trebaće vam neko vreme da se prilagodite. Ne treba žuriti.

ZDRAVLJE&SAVET: Zanemarite predrasude, budite otvoreni.

Nedeljni horoskop od 7. do 13. maja 2018

BLIZANCI

LJUBAV: Primetićete da će se vaši emotivni odnosi vidno poboljšavati. Svakim danom vi ćete postajati sve spremniji za deljenje s drugima. Voljena osoba će opet biti otvorena prema vama. Osvežiće vas zanimljiv izlet ili putovanje.

KARIJERA: Informacije koje treba da dobijete stižu. Već ste se zbog čekanja dovoljno naživcirali, pa nemojte opet. Jednostavno se prihvatite nova uputstva i uradite sve što možete. Budite realni u očekivanjima. Rezultati će već doći.

ZDRAVLJE&SAVET: Strpljen, spašen. Zato ne divljajte.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.