Dnevni horoskop za 2. maj 2018.
Dnevni horoskop za 2. maj 2018.

Dnevni horoskop za 2. maj 2018. Značajnijih aspekata sve do petka nemamo, tako da je naredni period vreme za predah duha i tela, što svakako ne znači da ne trebate biti aktivni fizički, naprotiv.

Lepi dani su tu, sve je izazov, okrenite sve u svoju korist, odagnavajte negativne misli u samom startu, piše Današnji dnevni horoskop!

Ovan

POSAO

Odlično se snalazite u komunikaciji sa osobama koje su po položaju iznad vas. Naročito je povoljan dan za one koji se bave privatnim poslom.

LJUBAV

Emotivni deo je nestabilan, tako da bi trebalo da “povučete ručnu”. Nemate puno strpljenja za voljenu osobu pa brzopleto donosite zaključke.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

Dnevni horoskop za 2. maj 2018.
Dnevni horoskop za 2. maj 2018.

Bik

POSAO

Intelektualno ste stimulisani, ali vas ubija izvesna neizvesnost na koju sami ne možete da utičete. Neki poslovi se ipak pomeraju sa mrtve tačke, pa će se i finansije polako popravljati.

LJUBAV

Imate dovoljno samopouzdanja, ali će vas stimulisati osobe koja vam iz bilo kog razloga nisu dostupne. Prijatno ćete iznenaditi osobu sa kojima uđete u

komunikaciju.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

Blizanci

POSAO

Vrlo lako možete da utičete na odluke drugih, kojeg god da su statusa. Iskoristite tu prednost, ali ne danas, danas je dan za odmor..

LJUBAV

Sasvim sigurno da ćete naići na nekoga ko će vam biti interesantan. Vas je teško emotivno pokrenuti, ali kada uhvatite zalet umete da preterate.

ZDRAVLJE

Pad imuniteta…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.