Home Dnevni horoskop Dnevni horoskop za 2. maj 2018. Ovan emotivno nestabilan, Rak misteriozan, Strelac...

Dnevni horoskop za 2. maj 2018. Ovan emotivno nestabilan, Rak misteriozan, Strelac nezadovoljan, Vodolija nervozna

61
0
Dnevni horoskop za 2. maj 2018.
Dnevni horoskop za 2. maj 2018.

Dnevni horoskop za 2. maj 2018. Značajnijih aspekata sve do petka nemamo, tako da je naredni period vreme za predah duha i tela, što svakako ne znači da ne trebate biti aktivni fizički, naprotiv.

Lepi dani su tu, sve je izazov, okrenite sve u svoju korist, odagnavajte negativne misli u samom startu, piše Današnji dnevni horoskop!

Ovan

POSAO Odlično se snalazite u komunikaciji sa osobama koje su po položaju iznad vas. Naročito je povoljan dan za one koji se bave privatnim poslom. LJUBAV Emotivni deo je nestabilan, tako da bi trebalo da “povučete ručnu”. Nemate puno strpljenja za voljenu osobu pa brzopleto donosite zaključke. ZDRAVLJE Dobro se osećate.
Dnevni horoskop za 2. maj 2018.
Dnevni horoskop za 2. maj 2018.

Bik

POSAO Intelektualno ste stimulisani, ali vas ubija izvesna neizvesnost na koju sami ne možete da utičete. Neki poslovi se ipak pomeraju sa mrtve tačke, pa će se i finansije polako popravljati. LJUBAV Imate dovoljno samopouzdanja, ali će vas stimulisati osobe koja vam iz bilo kog razloga nisu dostupne. Prijatno ćete iznenaditi osobu sa kojima uđete u komunikaciju. ZDRAVLJE Dobro se osećate.

Blizanci

POSAO Vrlo lako možete da utičete na odluke drugih, kojeg god da su statusa. Iskoristite tu prednost, ali ne danas, danas je dan za odmor.. LJUBAV Sasvim sigurno da ćete naići na nekoga ko će vam biti interesantan. Vas je teško emotivno pokrenuti, ali kada uhvatite zalet umete da preterate. ZDRAVLJE Pad imuniteta…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.