Retrogradni Jupiter u Škorpiji do 10. jula i retrogradni Saturn u Jarcu do 6. septembra 2018

Ove su godine Saturn i Jupiter ušli u tamu naše spoznaje i naših emocija. Ovo možda zvuči loše, ali zapravo ima mnogo više dobrog u svemu tome nego kako to i izgleda. Naime, obe planete nam sada daju mogućnost da sagledamo pod svetlom nas samih sve svoje strane koje doživljavamo sakrivenima, nedostupnima i mračnima, te da kroz ta sagledavanja jasno rastemo, rešavajući se okova koji su nam odavno nametnuti.

Saturn i Jupiter će ove godine uticati na naše poslovno i emotivno stanje, te samim time Jupiter nam nudi emocionalno iscjeljenje, a Saturn zbog pozicije u kojoj vlada, nudi nam jačanje discipline i bolje sagledavanje poslovnih strategija, piše Astro portal.

Retrogradni Jupiter u Škorpionu se nalazi do 10. jula. Ovako pozicioniran Jupiter nas forsira da smo uvek u toku naših skrivenih strana i načina na koji iskazujemo optimizam i načina na koji vladamo nad situacijom.

U ovom periodu imaćemo potrebu da budemo preterano stimulisani u emocionalnom pogledu što može uslovljavati promene partnera ili ulaske u mnogo intenzivne ljubavne odnose sa osobama koje su nedorečene. Plodnost vibracije ovog Jupitera je jako povoljna, kako za kreaciju tako i za seksualnu plodnost. Ukoliko želimo da poboljšamo jedan deo našeg poslovanja ili ljubavne situacije, moramo uvek znati da sa ovako pozicioniranim Jupiterom to ne može proći bez borbe i napora.

Retrogradni Jupiter u Škorpiji do 10. jula i retrogradni Saturn u Jarcu do 6. septembra 2018

Ukoliko osećate da stvari idu teško i sporo, iako se trudite, znajte da ste na pravom putu. Po izlasku iz Škorpiona, možemo osetiti nagli napredak i da se od jednom ispuni sve ono za što smo se zalagali. Jupiter je u Škorpionu sve do 7. novembra, a mesec dana njegovog pravilnog hoda će nam ostvariti sve za što smo se trudili do tada. Sada je najbolje da se fokusirate na upoznavanje svojih sakrivenih potencijala, mračne strane naših emocija te oblika i forme instinkta koji nam pripada.

Od 25. maja do 19. avgusta postoji jedan aspekt koji će jačati naš autoritet, ugled u društvu i snagu intelekta, ali samo ukoliko budemo sledili intuiciju i osnove božanske ljubavi. Ovaj trigon Neptuna i Jupitera je dokaz da nas Božije uho sluša, te je jako bitno da pokažemo svoju ljudsku stranu u ovom periodu, iako to neće biti jednostavno. Ukoliko budete slušali jasno unutrašnji glas i prema njemu se usmeravali u ovom periodu, krajem godine vas očekuju prijatna iznenađenja.

Od 1. do 7. novembra ove godine, zbog jednog aspekta koji će vladati, bićemo u stanju da uživamo u plodovima koje smo stekli svojim znanjem, žrtvom, radom i delom. Pored toga, ukoliko očekujemo rezultate na neke “životne testove” ovaj put ćemo ih ostvariti sa odličnim rezultatima.

Retrogradni Saturn u Jarcu se nalazi do 6. septembra. Saturn u Jarcu se nalazi na svome mestu. Kao takav nam daje mnogo snage i sposobnosti da održimo disciplinu, stav i kontinuitet u onome na što smo fokusirani. Ovako pozicioniran Saturn je u stanju da nas usmeri da bez emocija pronađemo način kako da prevaziđemo svaku prepreku oko nas.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.